"Mój Pies"
Tez go lubie, i kupuje nowy numer jak tylko go gdzies spotkam. Ja jeszcze nie mam zadnej ksiazeczki.... Ja najbardziej lubie w MP to ze jak jest jakas rasa to jest dla niej wyposazenie i ile mniej wiecej to kosztuje. A wrzesniowy MP jest juz w sklepach ?
kurde... zaczynam kupowac xD powiedzcie mi jeszcz eile kosztuje Mój Pies?
od prezENtu? acha
no zobaczymy jak z kiesonkowym bedize
no zobaczymy jak z kiesonkowym bedize
-
A jak się zamawia prenumeratę, za tam ok. 50 zł jest, to jest z prezentami czy bez? I jakie prezenty np. są?
Prenumerata roczna jest w różnej cenie ale zawsze między 40-50zł. Są prezenty do prenumeraty, zawsze inny więc aby zaprenumerować należy kupić najnowszy numer. W ciągu roku są co jakiś czas prezenty takie jak: bandanka dla psa "Mój Pies", malutka "gazetka" ze spisem miejsc np. hoteli i restauracji gdzie można zabrać zwierzaka, książka z serii "Mój Pies jest..." (zdrowy, piękny, grzeczny), na nowy rok kalendarz z pieskami, a nawet film na DVD "Opowieść wigilijna"! itp. itd. Wszystkie opisane prezenty mam i muszę powiedzieć że są espaniałe!
e-wydanie kosztuje chyba 3coś i to jest wtedy prawdopodobnie udostępnione na jakiś czas więc po np. dwóch dniach trzeba by było chyba znów zapłacić żeby zajżeć po coś spowrotem no a prezentów się chyba nie dostaje więc jak dla mnie to się po prostu jednym słowem: NIEOPYLA.
-
3 zł? To niedużo więcej i masz normalną w prenumeracie, no i do tego te prezenty. Ja kupiłam wczoraj pierwszy nr, żeby zobaczyć, następny będzie już w prenumeracie ;p
-
Przepraszam, że post pod postem, ale zależy mi a odpowiedzi. Więc tak, prenumerata roczna to 48zł, w tym są też prezenty i kosztu przesyłki? Jak oni wysyłają, trzeba np. odebrać w kiosku, czy pocztą do mnie przychodzi?
-
- Informacje
-