odchodzę
odchodzę z tego forum. oczywiście jeśli będę miała problem będę pamiętać o tej stronie. postanowiłam dzisiaj odejść ze wszystkich stron na jakich najwięcej pisałam. internet to strata czasu chyba że szuka się czegoś konkretnie a ja chcę jak najwięcej czasu spędzić pomagając zwierzakom a siedząc tu rzadnemu nie pomogę. serdecznie zapraszam na mojego bloga:to jeszcze jedyne miejsce gdzie mam ochotę pisać. mam nadzieję że o mnie nie zapomnicie. napisać do mnie można na annflower@poczta.onet.eu pozdrawiam was wszystkich. pa.
to samo pisałaś na psy.pl no nie?
siedząc tu rzadnemu nie pomogę ( żadnemu)
jakbym tak pomyślał to nie byłoby tego forum a myślę, że komuś na pewno pomogliśmy choć 1 psu i kotu na pewno.
jakbym tak pomyślał to nie byłoby tego forum a myślę, że komuś na pewno pomogliśmy choć 1 psu i kotu na pewno.
...a przy okazji my wzbogaciliśmy swoją wiedzę o naszych pupilach o całe mnóstwo cennych informacji. Czy to już nie jest wystarczający powód, żeby uczestniczyć w życiu tego Forum? A jak jeszcze przy okazji można podzielić się nowo zdobytą wiedzą z innymi to tym lepiej. Wszystkie nasze zwierzaki tylko na tym zyskująJarek pisze:siedząc tu rzadnemu nie pomogę ( żadnemu)
przez necika udało sie pomoc nie jednemu zwierzeciu...
np . Saddam pit do €pienia z wałbrzycha - powód Agresja co okazało sie totalnym wymysłem gdy z podwórka wybiegł 4 misieczny ON ...
dzieki forom pies mieszka w Holandii i nigdy nikogo nie zaatakował - wrecz przeciwnie lizał ile wlazło... aż sie odgonić nie mozna było hehe
Suczka z wałbrzycskiego schoniska z martwicą przedniej łapki- bez szans na adopcje , przez Fora znalazła dom...
takich przykładów jest wiele....
A wiedza to dopiero jest rarytas ....
np . Saddam pit do €pienia z wałbrzycha - powód Agresja co okazało sie totalnym wymysłem gdy z podwórka wybiegł 4 misieczny ON ...
dzieki forom pies mieszka w Holandii i nigdy nikogo nie zaatakował - wrecz przeciwnie lizał ile wlazło... aż sie odgonić nie mozna było hehe
Suczka z wałbrzycskiego schoniska z martwicą przedniej łapki- bez szans na adopcje , przez Fora znalazła dom...
takich przykładów jest wiele....
A wiedza to dopiero jest rarytas ....
Chyba mnie przekonaliście żebym została ale tylko na tym forum. Na pozostałych nie można nic zdziałać. Tylko widać kłutnie i wymądrzanie się a sporo cennego czasu zajmowało mi sprawdzanie czy przyszła odpowiedź na mojego posta . Myślę, że to jedno PORZĄDNE forum nie zawadzi A więc wróciłam!!!!!!!
annflower - kłotni itd. nic dodac nic ująć tlyko dokładny opis forum psy.pl TYutaj podoba mi się o wiele bardziej ze względu na więcej wypowiedz specjalistów i bardziej doświadczonych osób.
-
- Kontakt:
I duże szybsze odpowiedanie na pyatnia.. ja na innych forum czekałam chyba z tydzień czy czasami dwa tygodnie.
No więc, rzeby nie było, ze nic nie morzemy zdziałać....
Wpiszcvie się na listę xxxxxxxxxxxxxxxx ( akcje reklamujemy TYLKO w dziale ogłoszenia) 30 września będziemy strajkoać...
P.S. Może dołączą się pielengniarki
Wpiszcvie się na listę xxxxxxxxxxxxxxxx ( akcje reklamujemy TYLKO w dziale ogłoszenia) 30 września będziemy strajkoać...
P.S. Może dołączą się pielengniarki
na ta liste tez sie wpisalam
-
- Informacje
-