Miasto znalazło odpowiednią ziemię pod nowe schronisko Fundacji Azylu pod Psim Aniołem Agnieszki Brzezińskiej w Warszawie Wilanowie przy Oczyszczalni ścieków Południe. Niestety nasza radość była przedwczesna. Radni Wilanowa nie chcą schroniska na terenie swojej gminy i blokują zgodę na dzierżawę.
Gorąco proszę o podpisanie petycji Psiego Anioła do władz Wilanowa o pozwolenie na budowę drugiego schroniska Warszawy.
http://www.petycje.pl/2829
Wierzę, że poparcie społeczne ułatwi nam negocjacje z miastem, a Wilanów będzie dumny, że to właśnie tutaj powstało wzorcowe schronisko marzeń. Zapraszam też do współpracy nad projektem schroniska.
Piszcie do mnie i podpisujcie petycję:
magdalena.grzybowska@psianiol.org.pl
Petycja Psiego Anioła o nowe schronisko - pomóżcie:)
- maxymi
- Kontakt:
Ode mnie już poszło Liczę, że reszta forumowiczów też pomoże i że uda się to schronisko wybudowac Swoją drogą to urzędasów, którzy stoją na drodze takim pomysłom, powinno wywalic się na bruk na tydzień, bez żadnych środków to życia i niech powegetują jak te bezbronne, bezdomne, wygłodniałe zwierzątka.
W pełni was popieram i podpisałem swoje poparcie w petycji. Dlaczego naprzeciwko ludziom którzy chcą zrobić coś dobrego zawsze stają ludzie którzy widzą tylko czubek swojego nosa????
-
Klasa mojego syna dzisiaj dostarczyła jedzonko do schroniska w Częstochowie.Uczmy dzieciaki jak traktowac zwierzęta,to się opłaca..AGA..
-
- Informacje
-