Nazywam się Nero i mam roczek,chciałbym podziękować w imieniu swoim i mojego Pana,całemu zespołowi Krakvet(P Marzenie,P Jarkowi,P Markowi oraz pozostałym pracownikom)Dziękuję za pyszną karmę i przysmaki,fajne zabawki,za to że mój Pan znalazł uWas odpowiedzi na dręczące go pytania.Dziekuję także wszystkim forumowiczom,którzy pomagali doradzali w szczególności Andrzejowi43 oraz karafce,która martwiła się o moje zdrówko jak się zatrułem.Oczywiście pisze to mój Pan ale mu to telepatycznie przekazałem Jeszcze pozdrowienia dla Gośki,bo to zawsze ona wkłada rachunek i chyba pakuje te moje pyszności,to na razie idę pobrykać po lesie z moim Panem bo pogoda super.
Podziękowanie
Fajne foto,sliczny zadbany pieseczek
smakołyki mojego pieseczka,bedzie pakował teraz inny sklep bo nie podpuszczalym jest zeby jeden klient był traktowany lepeij i miał fory a drugi gorzej więc ze sklepem sie uprzejmnie żegnam swoje 350pln zostwie gdzies indziej a na forum będe zaglądac Boguś poproszę więcej zdjęc twojego przystojniaka
smakołyki mojego pieseczka,bedzie pakował teraz inny sklep bo nie podpuszczalym jest zeby jeden klient był traktowany lepeij i miał fory a drugi gorzej więc ze sklepem sie uprzejmnie żegnam swoje 350pln zostwie gdzies indziej a na forum będe zaglądac Boguś poproszę więcej zdjęc twojego przystojniaka
-
- Informacje
-