poród
Moja suka zaszła w ciążę, nawet nie wiadomo kiedy Dziasiaj ma wielki brzuch, leci jej też mleko. Jednak zauważyłam przy niej jakieś błony i .. duże (ok 4 cm średnicy) czerwone coś. Nie znam się na tym, ale zależy mi aby wszystko z moim ukochanym bernardynkiem było w porządku. Suka niestety nie może być u nas w domu, niemożliwe jest więc kontrolowanie jej. Nie wiem skąd te błony w tym momencie, przecież jeszcze nie urodziła, bo ma duży brzuch. A przynajmniej tak mi się wydaje. Jeju z tych nerwów to już nawet pisze tak chaotycznie, że chyba nikt mnie nie zrozumie...
ona prawdopodobnie rodzi.
Hehe, zabawne, zaszła w ciąze nawet nie wiadomo kiedy Tak to szybko się stało, że nawet tego nie spostrzegliście A może psy się zapładniają droga kropelkową???? Albo poprzez pylenie??????? No bo skoro to tak "błyskawicznie się stało" i nie potrafiliście zachowac się odpowiedzialnie nie dopuszczając suczki............Ale co tam, było minęło, teraz ona sobie rodzi a wy jesteście tak bardzo doinformowani na temat psich porodów, tak bardzo przejęci, zdeterminowani i na tyle wspaniałomyślni, że nawet nie wpadliście na wizytę u weta. Suczka ma jakieś zmiany skórne, najprawdopodobniej zaraz urodzi- ale co tam, przejdzie samo
Gratuluję odpowiedzialności
Gratuluję odpowiedzialności
-
- Informacje
-