Psy jesienne
Złota jesień jest fajna.
Ekstaza.
"Czy ja widziałam psa?!"
"No rób to zdjęcie i daj mi się położyć. Wiesz jak ciężko jest być Kwadratem?"
Shena['] & Neya
-
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 14:53 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
seti jak zobaczyłam twoje suczynki to aż musiałam pokazac mojego malcha
Ostatni raz w Wawie byłam w wieku 16 lat. Mam długie włosy, koloru ciemnego blondu. Pełno jest psów takich jak suki, proszę:
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index ... sy&nr=9610
Dzisiaj się mnie kobitka pytała jaka to rasa.
Tesia dawaj, wymyślamy rasę.
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index ... sy&nr=9610
Dzisiaj się mnie kobitka pytała jaka to rasa.
Tesia dawaj, wymyślamy rasę.
a jakie masz propozycje ....
-
gdyby trochę schudły (te grubsze egzemplarze ) to były by jak malinoisy!
Moja ma za grubą budowę na maliniaka, teraz w końcu nie widać jej kręgosłupa, a przezywają ją od tłuściochów. Ona po prostu taka jest. Faktycznie w klacie troszkę się jej przybrało, bo z 7kilku weszła na 81 cm, no ale nie wygląda jak zabiedzona. W papierach do sterylki weci jej wpisali owczarek niemiecki. Shenie to już wmawiano sporo ras od mixa maliniaka, po tosę . Jeden pan szczególnie mnie wprawił w osłupienie pytaniem "to jest mieszaniec doga i?". Cóż, każdy na pierwszy rzut oka dostrzega ONka, więc gratulacje dla pana, że dostrzegł dogusia.
Ty "łodzianka", ja "krakuska", może "zróbmy" rasę "śródpolską"? Mnie też mówią że to mix on-ka z maliniakiem
mam
"jeden wygląda jak typowy kundel, dwa-każdy myśli że są spokrewnione, ale już przy trzech ludzie są pewni ze mają doczynienia z psem rasowym" coś takiego przeczytałam kiedyś na temat jakieś rasy psów (już nie pamiętam jakiej) i to zdanie doskonale pasowało by do waszych psów
tak na marginesie, czy tylko m się wydaje czy psy najkorzystniej wyglądają na tle kolorów jesieni?
tak na marginesie, czy tylko m się wydaje czy psy najkorzystniej wyglądają na tle kolorów jesieni?
-
Ale ja pamietam, że my już ustaliłyśmy rasę dla Sheny i nei był to ani ON ani maliniak.