Shena['] & Neya
na jednym zdjęciu widać za sunią piec kaflowy.. boże jak ty sobie czas organizujesz? dom, praca, dziecko, facet(czyli drugie dziecko), dwa psy z ADHD i jeszcze dochodzi palenie w piecu. jak wygląda twój plan dnia? wiesz co to wogóle odpoczynek wielki podziw
Jeszcze nie pracuję, ale dom trzeba ogarnąć. Wiesz w palenie w piecu wrobiłam Arka Chyba kpina że jeszcze wiadra z węglem bym tachała a hrabia bykiem leżał.
Shenusia się już starzeje i nie ma takiego ADHD jak kiedyś, no ale Neya ją wyręcza
Shenusia się już starzeje i nie ma takiego ADHD jak kiedyś, no ale Neya ją wyręcza
hej Pozwoliłam sobie tutaj przywędrować
Seiti cudne psy! a ta fotka mnie rozwaliła
Nie myślałaś o jakimś biznesie ogrodniczym ? pieski by Ci pomogły
Kurde jak patrzę na takie szczęśliwe mordy to strasznie mi brakuje psów, które były w moim domu od zawsze no ale cóż siła wyższa nadrabiam kotami
Seiti cudne psy! a ta fotka mnie rozwaliła
Nie myślałaś o jakimś biznesie ogrodniczym ? pieski by Ci pomogły
Kurde jak patrzę na takie szczęśliwe mordy to strasznie mi brakuje psów, które były w moim domu od zawsze no ale cóż siła wyższa nadrabiam kotami
haha ja myślę że jakieś dodatkowe ekstra żarełko to idealny sposób na rozwiązanie problemu dotyczącego podziału zysków Tak sobie pomyślałam, że taki pies nadawałby się w sam raz do kopania ziemniaków Głaski dla cudnych mordeczek!
Tarzan (muszę umieścić też jego fotki) przynosił nam z pola ziemniaki jak jeździliśmy na wieś, świniom też kradł i znosił pod samochód.
W ramach zapłaty iść z nimi na zakupy do zoologicznego. Naznosiłyby zabawek i wyżarły pół sklepu
Dziewczyny wymiziane.
W ramach zapłaty iść z nimi na zakupy do zoologicznego. Naznosiłyby zabawek i wyżarły pół sklepu
Dziewczyny wymiziane.
masz takie miejsce że puszczasz oba psiaki luzem? u mnie jedynie w trzech miejscach w mieście pies może być bez smyczy ale niestety obowiązkowo w kagańcu (bruno i tak jest bez ale jak widzę gdzieś patrol policji albo spacerowiczów to od razu "ubieram" psa w panice
-
- Informacje
-