Szarada do Snedronningen
-
Albo zamkną ją razem ze mną dla bezpieczeństwa ogółu.
Jak która zapuszkują to niech połknie pałąk od wiadra ,to podobno pomaga .A ja mam papugi to wam jedną podeślę jako papugę czyli adwokata .
Ania: .... to niech połknie pałąk od wiadra ..........
a ja mam plastikowe,to co można,a wpuszczą mnie z wiadrem tam,słyszałam,że tam się garuje,to jak z garami wpuszczą,to z wiadrem chyba tez
a ja mam plastikowe,to co można,a wpuszczą mnie z wiadrem tam,słyszałam,że tam się garuje,to jak z garami wpuszczą,to z wiadrem chyba tez
-
No i sortownia mnie nie zawiodła. Jeszcze nie przyszło
Jakiś czas temu Iza wysyłała mi gnaty. Nadała przesyłkę w poniedziałek przed południem. Tego samego dnia wieczorem paczka wchodzi do naszej sortowni. Jakby logiczne, że na następny dzień (wtorek) jest u mnie. Nic bardziej mylnego. We czwartek dostałam dopiero awizo, że jest paczka.
Jakiś czas temu Iza wysyłała mi gnaty. Nadała przesyłkę w poniedziałek przed południem. Tego samego dnia wieczorem paczka wchodzi do naszej sortowni. Jakby logiczne, że na następny dzień (wtorek) jest u mnie. Nic bardziej mylnego. We czwartek dostałam dopiero awizo, że jest paczka.
-
Oj, to moja wina. Moglam uprzedzić, że priorytety do nas idą dłużej.
Zabawne, że paczka ode mnei do miejsca zamieszkania Izy jest już na drugi dzień doręczana.
Zabawne, że paczka ode mnei do miejsca zamieszkania Izy jest już na drugi dzień doręczana.
-
Przyszlo. Aczkolwiek jestem zaskoczona, ze tak szybko, gdyz ktos sprytny zmienil kod pocztowy na kod miejscowosci o tej samej nazwie ale po drugiej stronie Wroclawia.
Jakbyście zatytułowały ZBIÓRKA PIENIĘDZY NA SCHRONISKO to odsłon by było 10 ,a tak każdy łasy na ewentualne ploteczki
-
Świntuchy i podsłuchiwacze. Wstydźcie się! Oprócz asiryś, bo ona się przyznała i ma wybaczone.
Ci co się nie ujawnili wpłacają po 20
Ci co się nie ujawnili wpłacają po 20