Seiti, zasada jest prosta. Wymyślasz coś sobie, nawet najgłupszego na świecie, określasz to jako dogmat i już nikt z tym dyskutowac nie może. Ty nie musisz udowadniać a inni nie mogą podważyć. A więc... TO DOGMAT! I to, że jest to dogmat również jest dogmatem.
Jak nie wierzycie to sprawdźcie sobie "prawdy wiary" filozofii Snedronningizmu.
Ola, jak moja suka warknie to jest nic w porównaniu jak ja warknę. Tym bardziej, że jak ja na kogoś warczę to ona też
Jak będziecie podskakiwać to zrobię wam jeszcze trochę zimy.
Takie tam różniaste sprawy
-
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2013, 10:36 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
królowo nie piszesz bo układasz nam swoje przekazania?
w diale żywienia jest burza mózgów na temat diety, jezeli napisałabym tam ze uważam że pies jest roślinożerny i powinien dostawać karmę z jak najmniejszą ilością mięsa bo to nie tylko zdrowe ale i humanitarne (mniejsza ilość zwierząt wpychanych do karm) i że jest to dogmat to nikt by nie mógł nic powiedzieć na ten temat?
w diale żywienia jest burza mózgów na temat diety, jezeli napisałabym tam ze uważam że pies jest roślinożerny i powinien dostawać karmę z jak najmniejszą ilością mięsa bo to nie tylko zdrowe ale i humanitarne (mniejsza ilość zwierząt wpychanych do karm) i że jest to dogmat to nikt by nie mógł nic powiedzieć na ten temat?
-
Wyznawćów mam dwóch, oprócz mnie oczywiście, bo jako założyciel nie jestem określana jako wyznawca.
1. Teoria dominacji to bzdura i nie istnieje.
2. Człowiek nie stoi w centrum wszechświata, jest takim samym zwierzęciem jak inne.
3. Psy są pomniejszymi bóśtwamia, na równi z kotami, ale jakby inaczej.
4. Jak Snedornningen mówi, że coś jest dogmatem to nim jest i już.
Gdyby nie wy, to 4 prawdy by nie było bo jest jakby oczywista. Ale musiałyscie popsuć.
Widzisz, niektórzy tak zrobili w tatmym wątku. A nie psizę bo w pracy jestem i pracuję.
1. Teoria dominacji to bzdura i nie istnieje.
2. Człowiek nie stoi w centrum wszechświata, jest takim samym zwierzęciem jak inne.
3. Psy są pomniejszymi bóśtwamia, na równi z kotami, ale jakby inaczej.
4. Jak Snedornningen mówi, że coś jest dogmatem to nim jest i już.
Gdyby nie wy, to 4 prawdy by nie było bo jest jakby oczywista. Ale musiałyscie popsuć.
Widzisz, niektórzy tak zrobili w tatmym wątku. A nie psizę bo w pracy jestem i pracuję.
-
Jak to kto? Suka i kocisko. Jakby takie logiczne to.
a po mej prawicy zasiądzie Cezar M. a głosić moje prawdy będą producenci pedigree i chapi blahahaha.
to był tylko przykład ale teraz tak sobie myślę.....może coś w tym jest, może gdyby wziążć takiego rasowego wilka i zacząć karmić go sianem, warzywami, owocami, nasionami okazało by się ze wilk moze dożyć 30lat w pełni zdrowiu, mieć miot co miesiąc i być w stanie wykarmić własnym mlekiem 50 szczeniąt w jednym odstępie czasu a na końcu wyrosły by mu skrzydła niczym pegazowi !!!!
to był tylko przykład ale teraz tak sobie myślę.....może coś w tym jest, może gdyby wziążć takiego rasowego wilka i zacząć karmić go sianem, warzywami, owocami, nasionami okazało by się ze wilk moze dożyć 30lat w pełni zdrowiu, mieć miot co miesiąc i być w stanie wykarmić własnym mlekiem 50 szczeniąt w jednym odstępie czasu a na końcu wyrosły by mu skrzydła niczym pegazowi !!!!
-
Zgodził by sie, bo kot jest pomniejszym bóstwem od Snedronningen ale powiększym (wiem, wiem, nie ma takeigo określenia) niż pies.
Ten pegaz to mi się podoba najbardziej
Ten pegaz to mi się podoba najbardziej
Pies myśli: „Człowiek daje mi jedzenie, mieszkam w jego domu, mogę spać w jego łóżku — jest moim bogiem!”. Kot myśli: „Człowiek daje mi jedzenie, mieszka w moim domu, może spać w moim łóżku — jestem jego bogiem!”Seiti pisze:Myślę, ze kot mógłby się nie zgodzić w 3 punkcie. To on jest bogiem wszystkiego a pies i człowiek mają mu służyć.
Wyjdzie Wam, takie coś.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... 0ZuDLYnuSQ
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... 0ZuDLYnuSQ
-
- Informacje
-