Takie tam różniaste sprawy
-
Szlag mnie trafi. Zrobiłam, zrobiłam i przód i plecy. Dziś rano coś mnie tknęło do porównania. I oczywiście, że w plecach sie walnęłam i musiałam spruwać I zamiast dzisiaj zacząć już rękawy to będę kończyć plecy.
Seiti, proszę zmusić syna do mierzenia rąk.
Seiti, proszę zmusić syna do mierzenia rąk.
Czasem po reklamie jakiś cud środków na zrzucenie wagi, kiedy akurat siedzę przed komputerem, googlam opinie o produkcie...i jeszcze nigdy nie znalazłam potwierdzenia aby ów środek działałSeiti pisze:No jak Marcin by mnie zmierzył to by wyszło, że potrzebuje Linea albo inne coś. (co mi wciskał tak w ogóle)
-
to w takim razie moja mama też ma prawo czasami mnie nie lubić , ale wiadomo to z troski o zdrowie ...i gdzie tu tragizm z Twoją wagą? moja siostra ma figurę po babci i przy ok 165cm ma ponad 65kg (nie chwaliła się ostatnio wagą)
ja nie pamiętam kiedy ostatnio tyle ważyłam! przy wzroście 164 cm od kiedy pamiętam ważyłam 60kg i zawsze mi to przeszkadzało, w ostatnią zimę popadłam w złe nawyki (wieczory przy coli, ciachach i pizza min.raz w tygodniu) i waga podeszła do....70kg, masakra. póki mamy wiosno-zimę jest ok ale latem....
moze twojego syna facet buntuje, wie że nie strzelisz focha i nie przestaniesz go karmić jak ci nagada więc mówi dziecku to co sam nie ma odwagi powiedzieć?
moze twojego syna facet buntuje, wie że nie strzelisz focha i nie przestaniesz go karmić jak ci nagada więc mówi dziecku to co sam nie ma odwagi powiedzieć?
-
Mierze mniej, ważę więcej. Waga do wzrostu ma sie nijak. Jak wazyłam 60 kg to nosiłam ciuchy 34/36 góra i 38 dół.
Jak Ty jesteś gruba to ja jestem niczym locha na sterydach.
Jak Ty jesteś gruba to ja jestem niczym locha na sterydach.
-
szczerego faceta (z wiekiem powinno to mijać), w tych czasach nie można się takimi rzeczami przejmować...teraz panuje moda na szkielety z silikonem na przodzie (sama chciałabym mieć z 10-15kg więcej)
-
- Informacje
-