Takie tam różniaste sprawy
-
Nie powstrzymuj jej! Najwyżej komuś odda... W zamian za sweter czy cuś.
-
JAk coś to sobie poprzerabiam.
-
Co znaczy każdy? Wara wam od naszej (w sensie Oli) spódniczki.
-
No widzisz. Co ślepemu po oczach... zobaczyłam kazdy i już.
w końcu jej nie kupiłam-sprawdziłam wczoraj prognozę pogody na jutro....12stopni, zachmurzenie plus deszcz....i sobie odpuściłam z czarną ale czaje się teraz na kolor miętowy lub jasny beż-wersja typowo letnia.
z fotkami będzie ciężko-w przymierzalni jest ciemno i ciasno więc ciężko zrobić je sobie samemu
a jakby co to rozmiar kupiłabym M
z fotkami będzie ciężko-w przymierzalni jest ciemno i ciasno więc ciężko zrobić je sobie samemu
a jakby co to rozmiar kupiłabym M
-
Stwierdzam autorytatywnie, że niektórzy jedno postowcy to imbecyle. Przy rejestracji jak wój jest informacja o temacie "Poznajmy się", ale nie, geniusze będą biegać po forum i jak przymuły jakieś sadzić posta z uśmieszkiem w najbardziej nieodpowiednim do tego tamacie.
Już nie mówiąc o tym, że do niektóych w ogóle nei dochodzi, że to nie oni głosując pomagają a osoby kupujące w Krakvecie oddajacy rabat na schroniska.
Dziś mam zły dizen i marudzę na wszsytko. A to dlatego, że... Jak ja mam k***a zapewnić suce spokojną i wyciszajacą końcówkę spaceru jak mieszkam koło psów ujadających non stop na wszystko co sie rusza a ich własciciele imbecyle jeszcze sie z tego cieszą!!!
A jakby tego było mało to na gg nie mogę się dostać, więc jak ktoś coś pisał to niech sie nie denerwuje, że nie odpisuje.
Mietowy i beż to nie moje kolory Ja muszę mieć albo czarne albo wyraziste w "delikatnych" nei wyglądam za dobrze.
Już nie mówiąc o tym, że do niektóych w ogóle nei dochodzi, że to nie oni głosując pomagają a osoby kupujące w Krakvecie oddajacy rabat na schroniska.
Dziś mam zły dizen i marudzę na wszsytko. A to dlatego, że... Jak ja mam k***a zapewnić suce spokojną i wyciszajacą końcówkę spaceru jak mieszkam koło psów ujadających non stop na wszystko co sie rusza a ich własciciele imbecyle jeszcze sie z tego cieszą!!!
A jakby tego było mało to na gg nie mogę się dostać, więc jak ktoś coś pisał to niech sie nie denerwuje, że nie odpisuje.
Mietowy i beż to nie moje kolory Ja muszę mieć albo czarne albo wyraziste w "delikatnych" nei wyglądam za dobrze.
-
A mogę dostać coś prostszego?
Jak jeszcze raz przeczytam stwierdzenei jakiegoś inteligenta nt boskości CM i tego jak on dużo wie to kogoś zamorduję. Jak można być tak ograniczonym i uważać, ze ten szarlatan co kowliek wie. Tym bardziej, ze sam sie przyznaje do tego, że nie ma podstaw naukowych i robi to co robili jego dziadkowie.
Jak jeszcze raz przeczytam stwierdzenei jakiegoś inteligenta nt boskości CM i tego jak on dużo wie to kogoś zamorduję. Jak można być tak ograniczonym i uważać, ze ten szarlatan co kowliek wie. Tym bardziej, ze sam sie przyznaje do tego, że nie ma podstaw naukowych i robi to co robili jego dziadkowie.
Snedronningen pisze:Jak można być tak ograniczonym i uważać, ze ten szarlatan co kowliek wie.
Ja znam odpowiedz, ja!!!!
Otóż człowiek to proste stworzenie, widzi w tv jak w ciągu godzinnego programu z psa psychopaty staję się on psem niczym z bajki, więc jak to może nie działać?! to coś jak w programie "dlaczego ja"(oglądają to u mnie w domu ) gdzie za pensje sprzątaczki, kobieta utrzyma siebie i trójkę dzieci plus wynajem mieszkania. ludzie wierzą w łatwe rozwiązania i w to co pokazują w tv albo komedie romantyczne.....
Czyli plus, ludzie mają dosyć wykształconych imbecyli a tu mamy człowieka który ma wiedzę przodków i praktycznie wychował się wśród zwierząt-kto może wiedzieć wiecej jak nie on?Snedronningen pisze:Tym bardziej, ze sam sie przyznaje do tego, że nie ma podstaw naukowych i robi to co robili jego dziadkowie.
Po za tym program w tv to najprostszy dostęp do odbiorcy.
-
Chyba w ukrytego psychopatę, który "z nienacka" może zaatakować bo niedorozwinieci właściciele neiwiedzą, że psy komunikują się z nami za pomocą swej mowy ciała.89ola pisze:widzi w tv jak w ciągu godzinnego programu z psa psychopaty staję się on psem niczym z bajki
taaa ale na pierwszy rzut oka tego nie widać a już na pewno nie pokazują tego w tv.
a mnie ciekawi co innego. z tym testem spotkałam się właśnie w programie CM i paru książkach.
bierze się szczeniaka i przewraca go na plecy, unieruchamia w tej pozycji i patrzy się na psa bez mrugnięcia oka-jeżeli pies się szarpie, wyrywa oznacza ze jest psem dominującym, jeżeli leży grzecznie to psem uległym a dokładniej na takiego wyrośnie znasz to może? co o tym myślisz?
przyznam szczerze ze robiłam to kilka razy na różnych psach ...i zawsze się sprawdzało, tzn. pies nie był dominujący ale miał twardy i uparty charakter, a inne nie były uległe ale właściciele mógli z nimi robić wszystko i psy na to pozwalały.
na brunie też to testowałam-było to w czasach fascynacji CM . przez kilka minut szarpał się, wył, piszczał, gryzł niczym dziewczynka z egzorcyzmów, tylko czekałam aż głowę odwróci o 180 stopni aż nie byłam w stanie go dłużej utrzymać
a mnie ciekawi co innego. z tym testem spotkałam się właśnie w programie CM i paru książkach.
bierze się szczeniaka i przewraca go na plecy, unieruchamia w tej pozycji i patrzy się na psa bez mrugnięcia oka-jeżeli pies się szarpie, wyrywa oznacza ze jest psem dominującym, jeżeli leży grzecznie to psem uległym a dokładniej na takiego wyrośnie znasz to może? co o tym myślisz?
przyznam szczerze ze robiłam to kilka razy na różnych psach ...i zawsze się sprawdzało, tzn. pies nie był dominujący ale miał twardy i uparty charakter, a inne nie były uległe ale właściciele mógli z nimi robić wszystko i psy na to pozwalały.
na brunie też to testowałam-było to w czasach fascynacji CM . przez kilka minut szarpał się, wył, piszczał, gryzł niczym dziewczynka z egzorcyzmów, tylko czekałam aż głowę odwróci o 180 stopni aż nie byłam w stanie go dłużej utrzymać
-
Powiem tak, weź moją sukę, przewróć ja na plecy i przytrzymaj patrząc bez mrógnięcia oka. Wiesz co będzie? Zaskoczę Cię - suka będzie leżała spokojnie i czekała aż ją puścisz po czym odda Ci sążnie za to co przed chwilą zrobiłaś. Dlaczego? Bo wie, że spokojne leżenie jest najszybszym sposobem na wyzwolenie się z tej pozycji.
Nie ma dominujących czy uległych charakterów. Link do fajnego artykułu wysyłam Ci na PW, jak ktoś jeszcze będzie chciał to prosze się zgłaszać.
Nie ma dominujących czy uległych charakterów. Link do fajnego artykułu wysyłam Ci na PW, jak ktoś jeszcze będzie chciał to prosze się zgłaszać.
-
- Informacje
-