Nie, nie, nie!! Nie wszystkie, nie kłóć się ze mną, zostaw coś dla innych egocentryku jeden.
Poncjusza jeszcze nie ma.
Takie tam różniaste sprawy
-
Ale będzie, a Ty będziesz go musiała w nosek ucałować
Sne Ci już to załatwi.
A to stwierdzenie, że "wszystkie" to... DOGMAT!
Sne Ci już to załatwi.
A to stwierdzenie, że "wszystkie" to... DOGMAT!
Ostatnio zmieniony 28 maja 2013, 21:14 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Izo, jeszcze nie wykąpana. na razie zostanie wygłaskana od ciotek dostawała bosha (zjadła 1kg w 2 dni - tyle co 40kg pies haha), teraz przyszło mi zamówienie i jej Brit Care. nie chcę dawać więcej, żeby nie powodować rewolucji - i tak ma luźną kupkę. kotu bardziej smakował bosh, a najbardziej intestinal Koruchny. dziś odrobaczyłam oba, kot nieszczęśliwy bardzo z powodu psa ;(
-
"Poncjusuz Piłacie, ale zostaw ciocię, ona sama dojdzie do domku, jak tylko jej nogę oddasz"
-
Seiti 30kg = 290g 40kg = 360g - patrząc po tym jak karmiłam Kori nie wydaje mi się to dużo.
kot mi odżył - wystarczył kawałek sznura, kokardka i pies zamknięty w pokoju. przy okazji zjadł ogromnego komara tak się bawiliśmy, że aż się zmachałam.
kot mi odżył - wystarczył kawałek sznura, kokardka i pies zamknięty w pokoju. przy okazji zjadł ogromnego komara tak się bawiliśmy, że aż się zmachałam.
Wzruszający film ; polecam szczególnie fanom TTB; http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... cV56c0_kkI . Myślę, że Nuria też mogłaby tu wystąpić
-
mme, obawiam się, że źle nas zrozumiałaś. Żadna z nas nei ma nic do astów czy pitów. Wręcz przeciwnie.
Mnie poprostu wkurza doszukiwanie sie ich w psach, w których ich zwyczajnie nie ma.
Każda rasa ma swoje mankamenty. TTB nie koniecznie będą pałały miłością do każdego napotkanego przedstawiciela swojego gatunku.
Mnie poprostu wkurza doszukiwanie sie ich w psach, w których ich zwyczajnie nie ma.
Każda rasa ma swoje mankamenty. TTB nie koniecznie będą pałały miłością do każdego napotkanego przedstawiciela swojego gatunku.
-
Takei metamorfozy są wzruszające, nawet bardzo. Dodatkowo podbudowuje fakt, że sa lduzie, którzy chcą pomagać aby te maetamorfozy się dokonały. Przykre natomiast jest to, że ktoś doppuścił do tego aby one trafiły tam gdzie trafiły i w takims tanie w jakim były.
I znów powtarzam (i będe to powtarzać do wyrzygania, bo to jest powód dlaczego tak wściekam sie jak ktoś sie TTB gdzieś doszukuje) przez to, że ludzie doszukują się astów w każdym psie tyle jest psó w typie tej rasy do adopcji.
I znów powtarzam (i będe to powtarzać do wyrzygania, bo to jest powód dlaczego tak wściekam sie jak ktoś sie TTB gdzieś doszukuje) przez to, że ludzie doszukują się astów w każdym psie tyle jest psó w typie tej rasy do adopcji.
Ciekawe czym by moje były w schronie.
Mnie by satysfakcjonowano jakby pisano, że pies jest kundelkiem przypominającym z wyglądu jakąś tam rasę, z zastrzeżeniem że wcale nie musi mieć z nią nic wspólnego.
Neyi muszę sypać na 35 kg (mniej więcej, ona by i jadła na 40), Shenie też na 35 kg. Wychodzi mi w przybliżeniu 21 kg (?) karmy. Szlag.
Mnie by satysfakcjonowano jakby pisano, że pies jest kundelkiem przypominającym z wyglądu jakąś tam rasę, z zastrzeżeniem że wcale nie musi mieć z nią nic wspólnego.
Neyi muszę sypać na 35 kg (mniej więcej, ona by i jadła na 40), Shenie też na 35 kg. Wychodzi mi w przybliżeniu 21 kg (?) karmy. Szlag.
zgadzam się z tymSeiti pisze:Mnie by satysfakcjonowano jakby pisano, że pies jest kundelkiem przypominającym z wyglądu jakąś tam rasę, z zastrzeżeniem że wcale nie musi mieć z nią nic wspólnego.
czyli jesteś zmuszona kupować dwa worki miesięcznie?Seiti pisze:Neyi muszę sypać na 35 kg (mniej więcej, ona by i jadła na 40), Shenie też na 35 kg. Wychodzi mi w przybliżeniu 21 kg (?) karmy. Szlag.
-
- Informacje
-