i teraz trzeba nadrobić zaległości, prawie jak w szkole
a przeraża cię myślenie o barfie czy myślenie wogóle
Takie tam różniaste sprawy
a twój książę chociaż trzymał ci włosy , czy leżał umierający obok?
właśnie przyszedł brit, nasypałam suce do miski razem z fitminem, powąchała i zaczęła jeść-czyli dobry początek, tak na marginesie karma ma dziwny kolor, na tle fitmina wpada w szarość. dodam że karma ma długi termin ważności. no i jest jej objętościowo (a może tylko optycznie) dużo więcej niż np josery czy farminy.
właśnie przyszedł brit, nasypałam suce do miski razem z fitminem, powąchała i zaczęła jeść-czyli dobry początek, tak na marginesie karma ma dziwny kolor, na tle fitmina wpada w szarość. dodam że karma ma długi termin ważności. no i jest jej objętościowo (a może tylko optycznie) dużo więcej niż np josery czy farminy.
-
Seiti, spotkałam dzisiaj dziewczynę szalenei do Ciebie podobną z dzieciakiem podobnym do Marcina. I aż sobie uswiadomiąłm, że ja u Ciebie byłam dopiero miesiąc temu...
-
Olu, jak masz wybrednego psa to nie licz na to, że będzie go jadł. Nuria jadła tego (on niebieski) i wersję brązową. jedna gorsza od drugiej.
-
Z twarzy podobni byli.
Jutro będę miałą serca i enrki wołowe A jak sie dobrze zakręce to może i wątróbke i płucka zdobędę...
Jutro będę miałą serca i enrki wołowe A jak sie dobrze zakręce to może i wątróbke i płucka zdobędę...
wcześniej pisałam dużo o jej delikatnych kubkach smakowych ale teraz z biegiem czasu wydaje mi się że był to po prostu szok spowodowany przejściem z puffy z chlebem na suchą karmę. póki co suczka je z normalnym apetytem, zobaczymy pod koniec...12kg workaSleepingSun pisze:Olu, jak masz wybrednego psa to nie licz na to, że będzie go jadł.
opowiadaj, wiem że chceszSeiti pisze:Ostatnio to mnie wychowawczyni Marcina przeraziła...
Ola masz mnie.
Mówiła coś o konkursie czy czymś takim, że zastanawiała się czy Marcina nie posłać, ale w końcu termin minął. Podobno spełniał kryteria, ale mogliby go nie przyjąć bo to w gimnazjum było... O szczegóły nie zapytałam z szoku.
Mówiła coś o konkursie czy czymś takim, że zastanawiała się czy Marcina nie posłać, ale w końcu termin minął. Podobno spełniał kryteria, ale mogliby go nie przyjąć bo to w gimnazjum było... O szczegóły nie zapytałam z szoku.
a teraz zjada cię ciekawość o co chodziło. nauczycielka powinna podjąć decyzje z tobą a nie czekać nie wiadomo na co.
tak z ciekawości bo zapomniałam zapytać, dlaczego kupujesz suką karmę dla psów aktywnych? chodzi o lepszy skład, mniejsze dawkowanie czy intensywnie pracujesz z sukami?
tak z ciekawości bo zapomniałam zapytać, dlaczego kupujesz suką karmę dla psów aktywnych? chodzi o lepszy skład, mniejsze dawkowanie czy intensywnie pracujesz z sukami?
-
- Informacje
-