Takie tam różniaste sprawy
-
Seiti, Tobie się coś chyba pomyliło, i to bardzo. Jakiego jednego psa?! Sama hodować nie będę. Psy w naszej hodowli będą zarły surowe mięcho, ociekające krwią, mózgi, całe zwierzęta i inne.
-
załóżcie hodowlę rottwailerów i będziecie mogły spokojnie wrzucac krowę do ogródka
-
chciałyśmy hodowlę kanarów
te inne to m.in. gość który korzystał z twojej karty?Snedronningen pisze:Seiti, Tobie się coś chyba pomyliło, i to bardzo. Jakiego jednego psa?! Sama hodować nie będę. Psy w naszej hodowli będą zarły surowe mięcho, ociekające krwią, mózgi, całe zwierzęta i inne.
-
Nie dożyje do założenia hodowli... Ale idziesz w dobrym kierunku.
No wiesz, Marcin musi dorosnąć. Miałam na myśli okres przejściowy.
Podziwiaj mnie, udało mi się zarejestrować w PUP. Było to wyzwanie bo robiłam to przez neta a dzisiaj doniosłam papiery. To było cudowne, zero kolejki, przyjęta od razu. Ach!
Suce została tylko kolczatka. Muszę jakoś zarobić na obroże.
Wiesz, ja mam kilka osobników nadających się do utylizacji w paszczy kanarków. Wiesz o kim mówię... lista rośnie.
Podziwiaj mnie, udało mi się zarejestrować w PUP. Było to wyzwanie bo robiłam to przez neta a dzisiaj doniosłam papiery. To było cudowne, zero kolejki, przyjęta od razu. Ach!
Suce została tylko kolczatka. Muszę jakoś zarobić na obroże.
Wiesz, ja mam kilka osobników nadających się do utylizacji w paszczy kanarków. Wiesz o kim mówię... lista rośnie.
-
Z obrożą się wstrzymaj, bo ja jakieś mam a suka się ich brzydzi.
Hodowla czarnych kanarów. Sprowadzimy, a jak!
Hodowla czarnych kanarów. Sprowadzimy, a jak!
-
Takie jakieś szerokie parciane a jedna chyba jakaś skózana z okresu dzieciństwa suki. Zmierz jej obwód szyi a o reszcie sie pogada wieczorem.
-
- Informacje
-