Takie tam różniaste sprawy
-
"Poncjuszu Piłacie, oddaj cioci Oli nogę. Ona tylko sobie tak żartowała. No już, oddaj."
Przy następnej wpadce pozwolimy mu zatrzymać
Przy następnej wpadce pozwolimy mu zatrzymać
jak by powiedział mój chłopak, toż to skrzyżowanie osła z mułem
pies idealny dla kogoś takiego jak ja, cyt. z wikipedii: pies zrównoważony i bardzo pewny siebie. Wymaga prowadzenia przez osobę doświadczoną w układaniu psów bojowych, ze względu na skłonności do zachowań agresywnych.
a tak na poważnie to musiałybyście prześwietlić każdego przyszłego właściciela do 3 pokoleń wstecz za nim sprzedacie mu psa by za 10lat po ulicy nie biegały zeschizowane mieszanki tej rasy. już widzę ogłoszenia, mieszaniec doga kanaryjskiego z owczarkiem - inteligentny pies do pilnowania posesji. aż strach się bać
pies idealny dla kogoś takiego jak ja, cyt. z wikipedii: pies zrównoważony i bardzo pewny siebie. Wymaga prowadzenia przez osobę doświadczoną w układaniu psów bojowych, ze względu na skłonności do zachowań agresywnych.
a tak na poważnie to musiałybyście prześwietlić każdego przyszłego właściciela do 3 pokoleń wstecz za nim sprzedacie mu psa by za 10lat po ulicy nie biegały zeschizowane mieszanki tej rasy. już widzę ogłoszenia, mieszaniec doga kanaryjskiego z owczarkiem - inteligentny pies do pilnowania posesji. aż strach się bać
-
Juz my poprześwietlamy
-
A zależy Ci aby nie stanowił zagrożenia dla otoczenia?
-
O dziwo, nie.
-
Ale nie musi być od razu psem mordercą. Może zwyczajnie uciekać, nie słuchać się, podbiegać do wszystkich napotkanych psów i ludzi, biegać za ptakami jak opętany, łazić po meblach, etc. Zagrożeniem może być np. zlamana ręka przechodnia.
Znam ludzi, którzy mają takie psy i w ogóle im to nie przeszkadza, bo ich psy (w odróznieniu od moich) są szczęśliwe...
Jeżeli chcesz mieć jednak usłuchanego psa to minimum nauki musi dostać.
Znam ludzi, którzy mają takie psy i w ogóle im to nie przeszkadza, bo ich psy (w odróznieniu od moich) są szczęśliwe...
Jeżeli chcesz mieć jednak usłuchanego psa to minimum nauki musi dostać.
-
Zanim walniesz ankietę to przejdą prze moje sito. I w rezultacie nie sprzedamy żadnego psa.
-
- Informacje
-