Takie tam różniaste sprawy
-
Mało tego, że zamawiam suszoną. Od czasu do czasu mam dostęp do świeżej a wczoraj porcjując płuca wołowe wyszukiwałam skrzepów i jej dawałam prosto do ryjka
Skąd Ty wiesz co ja robię na innych forach?! Podglądasz mnie i śledzisz...
Wetów już nie zjada, a słodka jest, bo się nam cukier puder na nią wczoraj wysypał. Nie pytac jak bo i tak publicznie nie opowiem.
Skąd Ty wiesz co ja robię na innych forach?! Podglądasz mnie i śledzisz...
Wetów już nie zjada, a słodka jest, bo się nam cukier puder na nią wczoraj wysypał. Nie pytac jak bo i tak publicznie nie opowiem.
-
Ale Ty szpiegujesz na polecenie. A Ola bezprawnie.
-
Bo byś mi się przyznała. Ty dobra jesteś, a nie podstępna.
-
A gdzie Ty moje zdjęcie widziałaś?
-
Ale gdzie w internecie. Bo z tego co kajarzę to moich zdjęć nigdzie nie ma.
to ty jesteś wszędzie gdzie się nie obejrzę, czuję się wręcz osaczona , wchodzę na barfne forum a tam twój nick jako autor ostatniego postu dot. zamówienia hemoglobiny. a wiem że to ty bo ile w Polsce może być osób o takim loginie?Snedronningen pisze:Ale Ty szpiegujesz na polecenie. A Ola bezprawnie.
a ja muszę pochwalić bruna. od dawna zakroplenie go na pchły było totalną masakrą gdzie wszyscy ewakuowali się z pokoju. a ostatnio podeszłam do niego z kroplami jak gdyby nigdy nic a on stoi, to ja odgarniam mu sierść i patrze a on stoi i też patrzy, no to przechylam tubkę, wylewam jej zawartość w trzech miejscach a on wciąż stoi i się tylko patrzy, normalnie szok, jak nie mój pies
-
bo za mną łazisz89ola pisze:to ty jesteś wszędzie gdzie się nie obejrzę, czuję się wręcz osaczona , wchodzę na barfne forum a tam twój nick jako autor ostatniego postu dot. zamówienia hemoglobiny. a wiem że to ty bo ile w Polsce może być osób o takim loginie?Snedronningen pisze:Ale Ty szpiegujesz na polecenie. A Ola bezprawnie.
-
- Informacje
-