Takie tam różniaste sprawy
-
To każ mu robić w ciszy. Albo wyjdź z sukami na spacer.
Ej, pies mi się popsuł. Neya pierwszy raz tak się wystraszyła. Przechodziłyśmy obok samochodu co wodę w baniakach przywozi do firm. Nagle huknęło, pojawiła się dziwna i straszna rzecz w postaci wózka na te baniaki. Neya teraz boi się tego miejsca, a najgorsze, że zaczęła bać się nowych miejsc. Zastanawiam się czy coś się stało jak mnie nie było, a może zachwianie rytuałów miało wpływ na jej strachliwość? Zawsze to ona była odważniejsza i bardziej olewcza na dźwięki.
admin usuną , no trochę przyzwoitości i tematu zbieżnego z forum nas obowiązuje.
O Boże jak dobrze się gdzieś wyżalić bo BÓL rozwala mi serce mój 6 miesięczny szczeniak może być w ciąży ryczę już tyle że ledwo co widzę przez napuchnięte oczy .Nie chce stracić następnego psa nie wiem co zrobię gdy zdechnie a nie mam na tyle pieniędzy by wydać na aborcje , Kieszonkowe mi nie wystarczy ( mam 13 lat ) Jezu zastanawiam się jak ja jutro w szkole wytrzymam będę chyba ryczeć na każdej przerwie po to aby nie ryczeć ( ) na lekcjach ja nie przeżyje jak mój pies nie przeżyje
7 LEKCJI
7 LEKCJI
Czemu rodzice Ci nie pomogą? Tak jak Ola mówiła, szukaj pomocy po fundacjach itp. żeby przeprowadzono zabieg.
Twoja sprawa powinna być przestrogą dla tych co mają psa jednej płci i chcą wziąć drugiego płci przeciwnej.
Shena nigdzie nie może czuć się bezpieczna, wszędzie remonty. Na szczęście nie jest to jakiś paniczny strach, raz tylko przestraszyła się tak, że kłusem zaczęła zwiewać. Musiałam Neyę wysłać, żeby ją zatrzymała. (z łapą w czyimś pysku ciężko się biegnie)
Twoja sprawa powinna być przestrogą dla tych co mają psa jednej płci i chcą wziąć drugiego płci przeciwnej.
Shena nigdzie nie może czuć się bezpieczna, wszędzie remonty. Na szczęście nie jest to jakiś paniczny strach, raz tylko przestraszyła się tak, że kłusem zaczęła zwiewać. Musiałam Neyę wysłać, żeby ją zatrzymała. (z łapą w czyimś pysku ciężko się biegnie)
Ja chyba oszalałam...
Wczoraj obieram ziemniaki w kuchni, okno od góry lekko uchylone, drzwi zamknięte. Nagle ktoś łapie za klamkę od drzwi. Myślałam, że to Arek wrócił, ale klamka rusza się w górę i w dół. Przemknęło mi przez myśl, że Arek sobie jaja robi. Więc podchodzę do drzwi, chwytam ruszającą się klamkę i już z epitetami na ustach otwieram drzwi... a tam nikogo nie ma! Nie umiem sobie wytłumaczyć co to było...
Dosłownie przed chwilą Neya zarwała się i z zębami na wierzchu rzuciła się na drzwi od pokoju... przeraźliwie ujadała, zerwałam się z łóżka, Shena stanęła za mną, a Neya ujadała...
To pies zwariował, prawda? Nie ja...
Wczoraj obieram ziemniaki w kuchni, okno od góry lekko uchylone, drzwi zamknięte. Nagle ktoś łapie za klamkę od drzwi. Myślałam, że to Arek wrócił, ale klamka rusza się w górę i w dół. Przemknęło mi przez myśl, że Arek sobie jaja robi. Więc podchodzę do drzwi, chwytam ruszającą się klamkę i już z epitetami na ustach otwieram drzwi... a tam nikogo nie ma! Nie umiem sobie wytłumaczyć co to było...
Dosłownie przed chwilą Neya zarwała się i z zębami na wierzchu rzuciła się na drzwi od pokoju... przeraźliwie ujadała, zerwałam się z łóżka, Shena stanęła za mną, a Neya ujadała...
To pies zwariował, prawda? Nie ja...
-
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 14:37 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
Arek się śmieje, że to moja mama się wkurzyła za to, że chcemy wałki na ścianach w dużym pokoju zamalować.
A mój pieseczek jeszcze sobie siada i wodzi wzrokiem po suficie, przygląda się piecowi... a ja za nią i się zastanawiam co tam siedzi w jej łepetynce.
A mój pieseczek jeszcze sobie siada i wodzi wzrokiem po suficie, przygląda się piecowi... a ja za nią i się zastanawiam co tam siedzi w jej łepetynce.
-
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 14:36 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Informacje
-