Takie tam różniaste sprawy
-
To nie ślepota tylko głupota.
-
Nasz Gambol przyszedł na świat e wtorek o godzinie 7.20 jako czwarty z pięciu... ma kusego braciszka i 3 siostrzyczki.
Całe toarzystwo jest silne, zdrowe i żywotne
Mały wazył 255g - taka mała glizda
Wiecie jak siem cieszem?
Całe toarzystwo jest silne, zdrowe i żywotne
Mały wazył 255g - taka mała glizda
Wiecie jak siem cieszem?
-
Welsh corgi pembroke z hodowli Funny Pem
-
Gratulować. Dostałaś juz zdjęcia glizdy? Takie kilkudniowe szczenięta przypominają mi świnki morskie...
-
no nie mam jeszcze... sama jestem ciekawa jak wyglądają. Takie maleństwa... 255g - to mniej niż porcja obiadowa Brutusa. To w sumie tyle ile będzie jadł gdy będzie dorosły
Aż mi się łezka w oku zakręciła od wspomnień. Neya niedawno była taaka mała, a teraz... Pewnie Nina, nim się obejrzę będzie już duża.
Dwa łobuzy właśnie mi dom rozwalają. Nina ucieka, Neya ją goni, a potem się "biją". Nie mogę wyjść z podziwu, że suka jest taka delikatna. O tą delikatność to ja jej nie podejrzewałam. Nawet nie warczy jak ta mała pchła podłazi jej do miski, ale to może być czasowe, więc kot jest powstrzymywany.
Pokażesz nam "glizdę"?
Dwa łobuzy właśnie mi dom rozwalają. Nina ucieka, Neya ją goni, a potem się "biją". Nie mogę wyjść z podziwu, że suka jest taka delikatna. O tą delikatność to ja jej nie podejrzewałam. Nawet nie warczy jak ta mała pchła podłazi jej do miski, ale to może być czasowe, więc kot jest powstrzymywany.
Pokażesz nam "glizdę"?
-
po terenie siemianowic błąka się juz dłuuugoooo terier rosyjski, bardzo przyjazny, z fundacji załatwią mu dom tymczasowy jednak to troche potrwa , tymczasem pies jest nadal na dworze, ktoś chętny ?