Dobra kobitki jakieś sposoby na napięcie przedmiesiączkowe?
Ogólnie mam kilka odmian: 1. po prostu chodzę zła, łatwo mnie zdenerwować, 2. wszystko mnie boli, chodzę zła, 3. wpadam w szał sprzątania, potrafię zrobić apokalipsę z byle czego, wkurzenie przesuwa się na miesiączkę czyli jakieś 2 tygodnie nie denerwowania mnie. (obecny stan)
Syn schował się pod kołdrą bo zaczęłam warczeć- powód wiecznie niesprzątane klocki i naczynia.
Arek bierze nadgodziny (chyba żeby mnie nie denerwować), wraca i posłusznie zmywa choćby ale i tak się doczepie o coś.
Walczyłam z chęcią ogolenia suk! Kudłów wszędzie pełno... nie ich wina ale cóż. Biedne obserwowały moje miotanie się i słuchały moich soczystych przekleństw przy sprzątaniu.
Sąsiadka raczyła zamieść w łazience... jak widać nie wie do czego służy bądź nie posiada szufelki. Zamiotła wszystko w kąt. Kupię szufelkę i zostawię ją w łazience z napisem "UŻYJ MNIE". Zakładam, że potrafi czytać.
Takie tam różniaste sprawy
-
Długi, ciężki spacer po wertepach w warunkach surwiwalowych....mnie to pomaga.
A jaki fajny jest okresik na środkach przeciwzakrzepowych! Sam miód! Kur!
A jaki fajny jest okresik na środkach przeciwzakrzepowych! Sam miód! Kur!
mój wujek miał przez 17lat podobnego ale był to mix dobermana z owczarkiem, pies był bardzo inteligentny. nie wiem jakim cudem ale dożył takiego wieku mimo dwóch wypadków i diety w najlepszym wypadku z biedronkiSeiti pisze:Pies dla Dardamell
http://www.communigate.co.uk/wilts/swin ... /phpkWGt3b
krzyżówka dobka i rotka
Kiedyś organizmu były silniejsze, nie było takiej chemii, ba nawet pedigree było lepsze.
Swoją drogą ciekawe jakie cechy dziedziczą po kim. Jak śledziłam mieszanki owczarka z dogiem to pewne cechy charakteru powtarzały się u większości osobników.
Swoją drogą ciekawe jakie cechy dziedziczą po kim. Jak śledziłam mieszanki owczarka z dogiem to pewne cechy charakteru powtarzały się u większości osobników.
-
Mój wypadek dobitnie uświadomił mi że jeszcze kilka lat nie mogę mieć drugiego psa....marzyłąm o sobolowym spanielu...
Idę płakać z wami
Idę płakać z wami
-
- Informacje
-