Takie tam różniaste sprawy
-
ja nic nie myślę;P pewnie jest zachwycony Twoim zainteresowaniem! możesz mu czytać na głos!
-
hahaha mnie w takiej sytuacji budzenie jest wybaczane;)
-
no przecież po czytaniu nie powinien zostać obojętny! wybacz w takim razie. a czemu tak Cię to denerwuje?
Może dlatego, że jak byłam w ciąży to jego rodzina próbowała na nas ślub wymusić, a ja nie chciałam.
Ostatnio mój syn rypnął. Dziadek mu mówił, że jakby babcia żyła to by bardzo go kochała itp. Słuchał uważnie po czym odwraca się do mnie i mówi z wyrzutem:"Nie mogliście mnie zrobić wcześniej?"
Ostatnio mój syn rypnął. Dziadek mu mówił, że jakby babcia żyła to by bardzo go kochała itp. Słuchał uważnie po czym odwraca się do mnie i mówi z wyrzutem:"Nie mogliście mnie zrobić wcześniej?"
-
Mądry dzieciak!
Ty się lepiej przyznaj co takiego czytasz że po nocach spać nie możesz a Arkow nie da się tego czytać...w tym wieku to Arek powinien być przeszczęśliwy że go budzisz w nocy, utulić cię powinien...może Marcin miałby młodszą siostrzyczkę póki jest dziadek - co by ona nie powiedziała kiedyś - "nie mogliście mnie wcześniej zrobić?"
Jezu...ale mi bełkot wyszedł! A to był jeden Pawełek z adwokatem
Ty się lepiej przyznaj co takiego czytasz że po nocach spać nie możesz a Arkow nie da się tego czytać...w tym wieku to Arek powinien być przeszczęśliwy że go budzisz w nocy, utulić cię powinien...może Marcin miałby młodszą siostrzyczkę póki jest dziadek - co by ona nie powiedziała kiedyś - "nie mogliście mnie wcześniej zrobić?"
Jezu...ale mi bełkot wyszedł! A to był jeden Pawełek z adwokatem
-
no rozumiem, a czemu nie chcesz ślubu? tak z ciekawości pytam, sama uważam że to przereklamowana instytucja. możesz mi wierzyć, że ludzie oglądają gorsze rzeczy nawet sobie nie wyobrażasz.
ja wolę Danusie!
ja wolę Danusie!
-
- Informacje
-