Syn na pewno nie...
a ja nie skojarzyłam, ze Pawełek to batonik
Takie tam różniaste sprawy
-
W naszym kraju bardziej opłaca się być samotną matką - inne rozliczenie z fiskusem na przykładSleepingSun pisze:no rozumiem, a czemu nie chcesz ślubu? tak z ciekawości pytam, sama uważam że to przereklamowana instytucja. możesz mi wierzyć, że ludzie oglądają gorsze rzeczy nawet sobie nie wyobrażasz.
ja wolę Danusie!
-
lepiej nie, bo nawet jak na mnie to jest nieprzyzwoicie niedopuszczalne. problem jest taki, że jak przekroczysz jedną granicę, to po pewnym czasie przekraczasz coraz to dalsze. radzę na to uważać... Danusia jest lepsza od Pawełka
-
aby uniknąć wszelkich spekulacji - na co dzień Pawełki!
-
złap mnie kiedyś na forum jak nie będę trzeźwa to może pokażę. to Ci zmieni światopogląd
-
Takie dla samotnych rodziców oraz normalna ulga na dziecko. Samotny rodzic rozlicza się z dzieckiem podobnie jak to moga robić małżonkowie. Jest zawsze zwrot. Jest inny formularzSeiti pisze:Hę? Inne czyli jakie? Ja nie korzystam z niczego...chyba.
Pawełki są de best jak nie ma harnasia!
-
po sylwestrze rozpoczęłam abstynencję poważnie, pytasz o co czego nie chcesz wiedzieć. w tych Twoich ''komiksach'' strasznie mało tekstu
-
mam słabą wyobraźnię z resztą wizualnie już mnie mało co kręci (
-
- Informacje
-