barbaro, nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w dyskusję.
a czy wieszanie się na obroży jest przyjemne? czy odciąganie psa od innego psa jest przyjemne?
Takie tam różniaste sprawy
-
Usuwam wpis merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 07:49 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
O czym ty piszesz czy ja w moich dwóch dzisiaj napisanych postach zająknęłam się o wieszaniu psów na obrożach albo o odciąganiu jednego psa od drugiego? Dlaczego próbujesz mi znowu dogryźć,chyba że piszesz żebym to ja powiesiła się na obroży? Negatywny stosunek do mnie i niechęć tak kipią z twojego postu,że aż posuwasz się do kłamstwa! Ja również nie życzę sobie dyskusji z tobą i proszę nie ucierać sobie buzi moim imieniem!
-
O wieszaniu się na obrożach było do mnie. Wywnioskowac to można z kontekstu rozmowy o kolczatkach.
-
SS zwracała się do mnie,więc mogłam to tak odczytać!
A ja poszłam wypróbować. Owszem Neya szła pięknie przy nodze ale... to nie była Neya. To był zgaszony pies, który bał się ruszyć żeby nie było nieprzyjemnie. Kocham jej energię, żywotność i zawsze uniesiony z zadowoleniem ogon, a przy kolczatce tego nie było.
-
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 07:49 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jeżeli skracamy długie nazwy psów np.owczarki niemieckie na ON-ki, labradory na laby itd.to dlaczego nie można skrócić długiego nicka,tym bardziej jak składa się z dwóch słów chociaż razem pisanych? Ja też mam nick barbarasz49,a skraca mi się go na barbara i jakoś mi to nie przeszkadza.
-
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 07:48 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kobieto, czy Ty masz jakąś manię prześladowczą. Przecież napisałam, że z Tobą nie będę wdawać się w dyskusje. Tak jak i w poprzednich postach oddzieliłam słowa skierowane do Ciebie enterem. Jeżeli mój nick jest dla Ciebie za długi, lub za trudny do zapamiętania - możesz się do mnie zwracać po imieniu - Ewa. Mój post nie był skierowany do Ciebie tylko do kolegi/koleżanki. Wydaje się być osobom kompetentną do udziału w rzeczowej, ciekawej dyskusji na ten temat - z miliona postów schroniskowych przynajmniej jedna rozsądna osoba się znalazła...
Nadmienię tylko że temat "Różniaste sprawy" nie oznacza tematu do kłótni.
Jeśli nie jest się pewnym do kogo to było można zapytać najpierw. Nie chcę by skasowano mi mój temat, który był założony do luźnej dyskusji. Wróćmy do kolczatek.
Jeśli nie jest się pewnym do kogo to było można zapytać najpierw. Nie chcę by skasowano mi mój temat, który był założony do luźnej dyskusji. Wróćmy do kolczatek.
Dziewczęta czy wy macie wszystkie owulację czy jakaś pełnia jest ,przestańcie się kłócic na litośc boską .......
-
- Informacje
-