Takie tam różniaste sprawy
-
No tak, nasza też dostaje od czasu do czasu gotowane płuca...ale bardziej chodzi mi o moją wygodę i praktyczność, bo raz się zrobi wszystko i można przechowywać w lodówce dłuższy czas (zepsuć się nie ma mowy, bo pies na pewno szybciej to pochłonie), a takie gotowane to co kilka dni musiałabym się bawić...co mi się osobiście nie uśmiecha. Co do karmy to nawet jej smakuje...jak wmuci cały worek przetestuję MM, bo czytałam że jest bardzo mięsny, to by było idealne dla obydwu psów. Maleństwo ma ładną błyszczącą sierść ale i łupież, zapewne od puriny, zobaczymy czy jej się chociaż trochę poprawi po fitminie.
Pewnie obie niszczyły. Kiedyś obwiniałam Neyę za zjedzenie majtek. Na drugi dzień Shena je wydaliła... a mi było głupio.
Ale jestem zła. Mój tusz... A się szarpnęłam na niego a one go pogryzły, nawet szczoteczki nie zostawiły. Wszystko zmemłane. Czym mam się malować teraz.
Ale jestem zła. Mój tusz... A się szarpnęłam na niego a one go pogryzły, nawet szczoteczki nie zostawiły. Wszystko zmemłane. Czym mam się malować teraz.
bruno uwielbia jednorazówki i pod tym względem nie ma zmiłuj trzeba go pilnować na każdym kroku
a kiedyś przez kilka dni w naszym domu była suczka która na moich oczach zjadła ślimaka, żywego. czegoś tak obrzydliwego w życiu nie widziałam a gina jeszcze 7 lat temu lubowała się w nocnych walkach ze śmietnikiem w celu degustacji zużytej pieluchy a nad ranem sprzątałam resztki w pośpiechu żeby mama tego nie zobaczyła
a kiedyś przez kilka dni w naszym domu była suczka która na moich oczach zjadła ślimaka, żywego. czegoś tak obrzydliwego w życiu nie widziałam a gina jeszcze 7 lat temu lubowała się w nocnych walkach ze śmietnikiem w celu degustacji zużytej pieluchy a nad ranem sprzątałam resztki w pośpiechu żeby mama tego nie zobaczyła
-
teraz będziesz malować się węglem. Trudno.
-
- Informacje
-