walka o władzę
Mam 3 letnią suczkę, kundelka z dużą domieszką jamnika (co być może tłumaczy jej charakter). Jest u nas od zawsze, tzn od jej 6 tygodnia. Przez ten cały czas próbuje "wygryźć" moją córkę, tzn. np warczy gdy mała wchodzi do pokoju i sama wtedy osentacyjnie wychodzi. Dziecko nie jest maleńkie (ma ( lat), nie dokucza psu, opiekuje sie nim, bawi sie z nim, wychodzi na spacery. Sposoby, których próbowałam niestety nie skutkują, lub skutkują tylko na krótko. Czy ktoś miał taki problem? POMOCY !
Witam!
Polecam stronę: ZAKAZ REKLAMY PROSIMY O PRZESYŁANIE LINKÓW NA PRIVA- są tam b. fachowe publikacje m.in "Dziecko i pies".
Suczka jest po prostu zazdrosna i zawsze będzie chciała wejść o jeden szczebel wyżej po drabinie hierarchicznej, ale na pewno nie wolno jej gryźć i powinna znać swoje miejsce w szeregu. Zachęcam do lektury.
Polecam stronę: ZAKAZ REKLAMY PROSIMY O PRZESYŁANIE LINKÓW NA PRIVA- są tam b. fachowe publikacje m.in "Dziecko i pies".
Suczka jest po prostu zazdrosna i zawsze będzie chciała wejść o jeden szczebel wyżej po drabinie hierarchicznej, ale na pewno nie wolno jej gryźć i powinna znać swoje miejsce w szeregu. Zachęcam do lektury.
-
- Informacje
-