No i po co zioniesz tym jadem, bez tego by się nie obeszło? Co można powiedzieć o twoim mózgu , skoro twierdzisz, że glista nie jest nicieniem. Przecież to wiedza na poziomie gimnazjum !isabelle30 pisze:Bo ludzie czytają... wybrane pozycje, starannie wyselekcjonowane... omijajac szerokim łukiem te na wyższym poziomie bo za mądre to są teksty na ich małe mózgi.
Sika kiedy nie ma nas w domu
-
Usuwam wpis merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2014, 18:05 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
No cóż... poziom odzwierciedlający obecny poziom nauki w gimbazie... dziecko drogie!Gość pisze:No i po co zioniesz tym jadem, bez tego by się nie obeszło? Co można powiedzieć o twoim mózgu , skoro twierdzisz, że glista nie jest nicieniem. Przecież to wiedza na poziomie gimnazjum !isabelle30 pisze:Bo ludzie czytają... wybrane pozycje, starannie wyselekcjonowane... omijajac szerokim łukiem te na wyższym poziomie bo za mądre to są teksty na ich małe mózgi.
Wróć do gimbazy, cofnij sie, weź podręcznik do łapki i musisz sie jeszcze wiele nauczyć...
I to jest ostatnia moja dyskusja z tobą... z gówniarzami bez ogłady i wiedzy dyskutowac nie będę...
Jeżeli ty dziecko uczyłeś sie w gimanzjum... to cóz... mleko pod nosem i pielucha w gaciach
ps. glista psia jest nicieniem
glista ludzka jest obleńcem...
tego w gimnazjum nie uczyli? czy sciągi za skąpe koledzy zrobili?
kurczę, ale tu jedziecie po sobie...
dziewczyna zapytała o poradę, a Wy naskakujecie na siebie . bez sensu...
Może ktoś rzuci jakąś poradę ... co maja zrobić? Mam podobny kłopot z moim pupilem
tak naprawdę nikt nic nie poradził... bagatelizować ? jakoś reagować? przeczekać?
dziewczyna zapytała o poradę, a Wy naskakujecie na siebie . bez sensu...
Może ktoś rzuci jakąś poradę ... co maja zrobić? Mam podobny kłopot z moim pupilem
tak naprawdę nikt nic nie poradził... bagatelizować ? jakoś reagować? przeczekać?
-
Usuwam wpis merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2014, 18:11 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
Wstydu sobie oszczędź , bo kiedyś pisałaś o gliście psiej- wszystko do sprawdzeniaisabelle30 pisze: ps. glista psia jest nicieniem
glista ludzka jest obleńcem...
Postautor: isabelle30 » 14 września 2014, 20:24
Retriever - glista to obleniec a nie nicien
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nicienie
To napewno stres. Mój pies dorosły jak go raz zostawiłam na dłuzej niż zwykle samego w domu to zrobił siku i kupke mimo iż zwykle wychodzilismy później na spacer. Znajomy weterynarz powidział, że to z nerwów, że nas długo nie było w domu,
-------------------
-------------------
-
Moja sunia dla odmiany sika często w nocy, ma 9 lat i zaczęło się to jakieś 2 miesiące temu
moja sunieczka też sika gdy wychodzę z domu - potrafi zsikać się nawet w godzinę po spacerze. Jest adoptowana. Gdy ją wzięłam do siebie bała się dosłownie wszystkiego - teraz jest już lepiej ale dobrze pewnie nigdy nie będzie...każdy dźwięk ją stresuje a ja mieszkam w bloku. Co zrobiłam? - kupiłam dobrego mopa a panele spisałam na straty bo Martuchę kocham nawet taką "zaszczaną" .
-
- Informacje
-