Poszukuję książek dot. wychowania i ogólnej "psiej" tematyki w wersjach elektronicznych (mogą być również o bokserach, bo takiej rasy jestem właścicielem); będę wdzięczny za przesłanie na ss30@op.pl Motyw mojej prośby: Każdy pies jest inny - podobnie jak i każdy człowiek jest niepowtarzalny, więc trzeba dopasować odpowiednie metody wychowawcze. Dlatego dobrze jest poznać różne teorie i doświadczenia, by pogłębiać nasze zrozumienie i relacje z naszymi czworonożnymi przyjaciółmi.
Z góry dziękuję za każdą przesłaną książkę!
Pozdrawiam![/i]
Prośba o wersje elektroniczne książek o psiej tematyce
- staszko_i_aras
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2007, 06:14 przez staszko_i_aras, łącznie zmieniany 2 razy.
- staszko_i_aras
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim nadawcom (szczególnie Ali i Bogusiowi ) i POZDRAWIAM!
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2007, 00:19 przez staszko_i_aras, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam. Nawet nie wiedziałem, że są takie książki w wersji elektronicznej. Ja również bardzo proszę o przysłanie mi ich. Od miesiąca jestem właścicielem szczeniaka owczarka niemieckiego i muszę się jeszcze dużo nauczyć. Oczywiście jest sporo książek, ale nie sposób wszystkie kupić, sami rozumiecie. A więc proszę, przysyłajcie . Mój adres: jaroski@go2.pl
Dziękuję i pozdrawiam
Dziękuję i pozdrawiam
Czy mogłabym prosić elektroniczną wersję książki SYGNAŁY USPAKAJAJĄCE oraz OKIEM PSA ??
Mój adres a-mail to : madzia_.14@op.pl
Będę naprawdę ogromnie wdzięczna
Mój adres a-mail to : madzia_.14@op.pl
Będę naprawdę ogromnie wdzięczna
Boguś, dziękuję bardzo za e-booki
Czy ktoś ma jakieś publikacje P. Zofii Mrzewińskiej i Inke Sjosten "Obedience" ?? Byłabym wdzięczna za wersje elektroniczne
-
- Informacje
-