Witam!
chciałam zaczerpnąć opinii o szkołach dla szczeniąt. Jaka? Gdzie? Jakie koszta?
dziękuję
Joanna
Szkoła w Krakowie - jaka?
bardzo proszę zadzwoń do nas i poproś o podanie namiarów tutaj takich info nie uzyskasz, kosztów nikt ci nie poda bo ich nie znamy.
gdyby ktoś mógł mi podać na priv jakies namiary, byłabym bardzo wdzięczna. szczególnie zależy mi na DOBRYCH psich przedszkolach. ile trwa takie przedszkole dla psiaka? czy 15 tygodniowy szczeniak może już do niego uczęszczać?
Wysłałam namiary na dobrą szkołę na prv.
Wszystkie informacje uzyskasz na podanej stronie www lub w telefonicznym kontakcie.
15 tygodni to wiek, w którym szczeniak jak najbardziej może a nawet powinien zacząć uczęszczać do dobrej szkółki, zresztą naukę psa należy zacząć jak najwcześniej - najnowsze badania z wykorzystaniem EKG wykazały, że mózg 49 dniowego szczenięcia posiada już wszystkie funkcje mózgu dorosłego psa, przy czym szczeniaki uczą się " ja rakiety" - błyskawicznie łapiąc i przyswajając nową wiedzę.
Nie ma na co czekać - wybierz szkołę i do roboty - powodzenia.
Wszystkie informacje uzyskasz na podanej stronie www lub w telefonicznym kontakcie.
15 tygodni to wiek, w którym szczeniak jak najbardziej może a nawet powinien zacząć uczęszczać do dobrej szkółki, zresztą naukę psa należy zacząć jak najwcześniej - najnowsze badania z wykorzystaniem EKG wykazały, że mózg 49 dniowego szczenięcia posiada już wszystkie funkcje mózgu dorosłego psa, przy czym szczeniaki uczą się " ja rakiety" - błyskawicznie łapiąc i przyswajając nową wiedzę.
Nie ma na co czekać - wybierz szkołę i do roboty - powodzenia.
dziękuję.
-
- Informacje
-