Prośba o wersje elektroniczne książek o psiej tematyce
- Roxy_Staff
Gagula, nie mam, niestety, linków do tych ksiażek bo są zbierane z różnych źródeł. Musisz mi wysłać adres mailowy. Osobie, która podała mi swojego maila na prywatną skrzynkę, już wysłąłam.
A, i mam jeszcze: Mój pies championem, A. Janowski
A, i mam jeszcze: Mój pies championem, A. Janowski
Jeżeli mogę prosić Cię Roxy-Staff jeżeli możesz to prześlij mi te książki na adres: anulkasz1@o2.pl
- Roxy_Staff
Wysłane, miłej lekturki
Moge tez o to poprosic?
dirdib@hotmail.com
dirdib@hotmail.com
Ja tez z prosba o wyslanie ksiazek w wersji el.
deneb3@wp.pl
deneb3@wp.pl
Dostaję prośby na PW więc wklejam jeszcze raz odpowiedż z początku tematu
Do wszystkich zainteresowanych,którzy pisali także na PW,po awari komputera w chwili obecnej nie posiadam,żadnych książek,może pomoże Wam ktoś komu przesłałem
Pozdrawiam
Do wszystkich zainteresowanych,którzy pisali także na PW,po awari komputera w chwili obecnej nie posiadam,żadnych książek,może pomoże Wam ktoś komu przesłałem
Pozdrawiam
-
Witam serdecznie !!!!!
Będę niezmiernie wdzięczny za książki w wersji elektronicznej dotyczące wyżłów weimarskich jak również dobrych pozycji o wychowaniu szczeniaków i później psów.
Z góry dzięki!!!!
psos@interia.eu
Będę niezmiernie wdzięczny za książki w wersji elektronicznej dotyczące wyżłów weimarskich jak również dobrych pozycji o wychowaniu szczeniaków i później psów.
Z góry dzięki!!!!
psos@interia.eu
-
- Informacje
-