Prośba o wersje elektroniczne książek o psiej tematyce
Witam
Jezeli ktos posiada jakas literature o pieskach w formie elektronicznej to bardzo prosze o przeslanie na email
DSzelag@T-Online.de
Pozdrawiam
David
Jezeli ktos posiada jakas literature o pieskach w formie elektronicznej to bardzo prosze o przeslanie na email
DSzelag@T-Online.de
Pozdrawiam
David
Czy mogłabym prosić o elektroniczną wersję książki ''Sygnały uspokajające - jak psy unikają konfliktów''?
Bardzo zalezy mi na tej lekturze.
Mój email to: MadaP16@interia.pl lub mada_.15@vp.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Bardzo zalezy mi na tej lekturze.
Mój email to: MadaP16@interia.pl lub mada_.15@vp.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam
- zanetanozyk
no i ja też proszę zanetanozyk@vp.pl dzięki
Prosze o przeslanie wszystkiego co macie o pieskach, ksiazki, artykuly.
Z gory dziekuje!!!
ally7@wp.pl
Z gory dziekuje!!!
ally7@wp.pl
Rowniez prosze. mariposa5@vp.pl
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
to ja też się podepnę majka.sam@gmail.com
Ja także bym prosiła o takiego cudownego maila Krystek9@op.pl
Z góry bardzo dziękuję
Z góry bardzo dziękuję
-
Chciałbym też dostać coś ciekawego na temat wychowania psów. Mam psiaka co ma 4 miesiące i powoli muszę go wychowywać. Jest to Fredie, rasa cane corso. marek 91547@wp.pl Z góry dziękuję.
-
- Kontakt:
Witam
Ja również przyłączę się do próśb innych właścicieli czworonogów. Mam suczkę, Lunę prawie 4 miesięczną i pogryzione ręce i nogi . Bardzo potrzebna mi fachowa pomoc bo wyglądam jak siedem nieszczęść. Z góry dziękuję za e-booki i serdecznie pozdrawiam.
Ja również przyłączę się do próśb innych właścicieli czworonogów. Mam suczkę, Lunę prawie 4 miesięczną i pogryzione ręce i nogi . Bardzo potrzebna mi fachowa pomoc bo wyglądam jak siedem nieszczęść. Z góry dziękuję za e-booki i serdecznie pozdrawiam.
Nie będę oryginalna w prośbie o cokolwiek co pomoże mi wychować moją 4-miesięczną Junę. Przeczytałam "Okiem psa" i jakieś inne mało polecane... Potem obił mi się o uszy artykuł z misięcznika "Mój pies" o tym ze metody z "okiem psa" są przestarzałe i autor ponoć się z nich wycofywał bo stwierdzono ze teoria dominacji jest naciągana... Więc czy ktoś posiada książkę Zofii Mrzewińskiej? tak gorąco polecaną przez niektórych właścicieli. Jak nie to i tak byłabym wdzięczna za jakąkolwiek.
nathala@o2.pl
nathala@o2.pl
- kamila lakusiowa
xxxxxxxxxxxxxxxx
To jest kurs dla właścicieli psów.
To jest kurs dla właścicieli psów.
ja również bardzo bym prosiła o przesłanie książek, które pozwolą mi zrozumieć i odpowiednio pokierować moim psiakiem.
hexe_anna@op.pl
hexe_anna@op.pl
jezeli ktos bylby tak uprzejmy, to rowniez poprosze o wszelka literature odnosnie psow:) gogi_j@o2.pl
z gory dziekuje:)
z gory dziekuje:)
-
- Informacje
-