Odświeżam temat, chociaż pewnie już zakupiliście albo dotarliście do materiałów szkoleniowych, ale może nie wszyscy?
Pierwsza uwaga - nie uprawiam "piractwa książkowego" mogę natomiast wysłać zainteresowanym linki do ogólnodostępnych ciekawych artykułów i stron o pozytywnym szkoleniu i wychowaniu psiaków.
Kto chętny - proszę zgłaszać potrzebę pogłębienia wiedzy na moje prv.
Prośba o wersje elektroniczne książek o psiej tematyce
Jestem właścicielką małego shih tzu od tygodnia, bardzo proszę o e-booki szczególnie "okiem psa" na maila eweczka@wp.pl
pozdrawiam i zgóry dziękuję
pozdrawiam i zgóry dziękuję
jesli ktos jeszcze tu zajrzy to tez poprosze ksiazki, interesuje mnie szczegolnie szkolenie, posluszenstwo m.in. mam 6 miesieczma stafficzke i trenujemy, moze ktos cos na ten temat ma:)
moj mail: nzlomanczuk@o2.pl
pozdrawiam!!
moj mail: nzlomanczuk@o2.pl
pozdrawiam!!
tez bym prosil o te ksiązeczki.. bo jak narazie z moim bullem jest troche ciezko moj mail to afor@op.pl z góry dzieki i pozdrawiam wszystkich
jesli ktos ma ksiazki na temat wychowania psa,to bardzo bym prosila na skrzynke j23bc4913@interia.pl Znalazlam pieska,szczeniaka,ktory bedzie prawdopodobnie duzym psem,ale nie daje sobie rady z jego wychowaniem,jest uparty,podgryza nas,jest nieposluszny.wiem,ze to szczeniak i musi sie duzo nauczyc,ale nie mam zadnej ksiazki na temat wychowywania.poprosze tez o ewentualne linki stron na temat wychowania psa.prosze
-
- Kontakt:
też bym prosił jak to jest jeszcze aktualne
dziekuje
posiadam owczarka niemieckiego długowłosego ma 10 tygodni i wadi sie colo
email gjm-rembud@o2.pl
dziekuje
posiadam owczarka niemieckiego długowłosego ma 10 tygodni i wadi sie colo
email gjm-rembud@o2.pl
-
- Kontakt:
ja też bym prosiła. Najlepiej o szkoleniu i wychowaniu i w ogóle wszystkie jakie macie. Mój e-mail: ancek_g@op.pl
mój mail spetosi@interia.pl
Witam serdecznie!
Bardzo proszę również, o ile to jeszcze aktualne Mam 4 miesięcznego owczarka i chciałabym go mądrze wychować. Więc jeśli się ktoś zlituje to z góry dziękuje
Mój adres: aniaf71@wp.pl
Bardzo proszę również, o ile to jeszcze aktualne Mam 4 miesięcznego owczarka i chciałabym go mądrze wychować. Więc jeśli się ktoś zlituje to z góry dziękuje
Mój adres: aniaf71@wp.pl
Również prosiłabym, szczególnie 'Tajemnice psiego umysłu' oraz wszelake książi, które pomogłyby mi przy wyeliminowaniu lęku psa przed innymi psami
mamba96@gmail.com
mamba96@gmail.com
Gdyby ktoś dysponował e- bookiem książki Inki sjosten "Obedience- trening posłuszeństwa" lub jakąś inną na temat obedience byłabym niezmiernie wdzięczna
Mój mail: Gryzowa@interia.eu
Pozdrawiam
Mój mail: Gryzowa@interia.eu
Pozdrawiam
-
- Informacje
-