Czy posiada ktoś jakieś ciekawe i sprawdzone poradniki jak nauczyć psa podstawowych komend typu: leżeć, czekaj, przyjdź, itp. Chciałbym nauczyć mojego pupila jak najwięcej mądrych i przydatnych rzeczy póki jest jeszcze w miarę młody.
Dziękuję i pozdrawiam!
Poradniki tresury.
Taki kurs pozwala samodzielnie na poziomie podstawowym wyszkolić psa i jest przeznaczony dla wszystkich, którzy z różnych powodów nie mogą albo nie chcą uczestniczyć w zajęciach w szkole dla psów.
Obejmuje 10 lekcji, które można zakupić w wersji elektronicznej (do pobrania lub na DVD) wraz z możliwością konsultacji postępów psa z instruktorem za pośrednictwem komunikatora Skype
A na prv - wysyłam linki do trailera, z którego dowiesz się więcej.
Jeśli Cię to nie zainteresuje - pomyślę o książkach, które warto polecić - takich, które pomagają zrozumieć, jak pies się uczy, jak go wychować, wyszkolić i zdobyć jego zaufanie
Obejmuje 10 lekcji, które można zakupić w wersji elektronicznej (do pobrania lub na DVD) wraz z możliwością konsultacji postępów psa z instruktorem za pośrednictwem komunikatora Skype
A na prv - wysyłam linki do trailera, z którego dowiesz się więcej.
Jeśli Cię to nie zainteresuje - pomyślę o książkach, które warto polecić - takich, które pomagają zrozumieć, jak pies się uczy, jak go wychować, wyszkolić i zdobyć jego zaufanie
-
"Tresura psów" Gerylin Bielakiewicz, Ksiązki Karen Pryor " Najpierw wytresuj kurczaka" oraz ta o klikerze.
-
- Kontakt:
Ja polecam "Mój pies jest grzeczny" autor Adam Czereyski <czy jakoś tak> z serii Mój pies
-
- Informacje
-