Prośba o wersje elektroniczne książek o psiej tematyce
- sylwusiek2907
- Kontakt:
Heeeej! Jest tu jeszcze ktoś na tym wątku??:)
Bo ja też bym chciała, ale pewnie już nie ma nikogo.
Bo ja też bym chciała, ale pewnie już nie ma nikogo.
jask są jakieś materiały dot. wychowania labradorka lub ogólna tresura szczeniąt - poproszę na maila: popowicz_2000@yahoo.com
Ja tez poprosze jakiesc ksiazki bo powaznie zastanawiam sie nad kupnem owczarka niemieckiego dlugowlosego ale najpierw trzeba samemu sie przygotowac. gimlinson90@o2.pl
porażające, że kradniecie czyjąś własność intelektualną. ciekawe do kogo pierwszego odezwie się wydawnictwo, które traci zyski
Niekoniecznie.Anonymous pisze:porażające, że kradniecie czyjąś własność intelektualną. ciekawe do kogo pierwszego odezwie się wydawnictwo, które traci zyski
Dużo dobrych książek albo ich fragmentów można znaleźć w sieci, trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać.
Poza tym na niektórych stronach szkoleniowcy albo behawioryści publikują swoje artykuły z konkretnymi poradami dotyczącymi wychowania i szkolenia psów - od szczeniaka po psa dorosłego.
Są filmiki szkoleniowe.
To wszystko jest dostępne ZA DARMO i rozpowszechaninie takich artykułów czy książek nie łamie praw autorskich,, jednak trzeba wiedzieć, gdzie i czego szukać - a początkujący właściciele psiaków są cześto jak dzieci we mgle, zagubieni i bezradni.
Pierwszy raz znalazłam się na tym forum. Jeśli ktoś tu zagląda, to czy ja też mogę prosić o te e-booki.Mój adres: h.grazyna@gmail.com
-
- Informacje
-