Witam!!
Mam owczarka niemieckiego który ma 4 miesiące , na codzień piesek przebywa w kojcu ale tylko w dzień lecz jest jeden problem po prostu zrobił sobie toaletę w budzie , nie wiem jak go tego od uczyć wszystko posprzątam wszystko a za chwilę znów w budzie jest kupa i mokro.
Proszę was o rady i z góry dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam
Toaleta w budzie
Cały dzień 4 miesięczny szczeniak jest w kojcu Nie gniewaj się, ale jestem pewna, ze robiąc sobie z budy toaletę chce Ci przekazać, jak źle postępujesz. Przemyśl to! Masz bardzo mądrego pieska! Nie krzywdź go! Chyba nie zasługuje na więzienie... Przecież nikogo nie zabił, ani nie okradł...
Wypraszam sobie !!
Szczeniak wychodzi na spacery prawie co godzinę , są to 15-20 minutowe spacery ,ale przed pójściem na noc do domu zawsze idę z nim na długi spacer więc bardzo mnie uraziła twoja wypowiedź po prostu gdy wychodzę z nim na spacer to wo gule nie robi kupy ani nie sika. Woli się załatwić w budzie
PS. Zanim coś napiszesz przemyśl to dwa razy, czy ja gdzieś napisałem że on jest w kojcu non stop ? napisałem że przebywa w nim a to coś innego więc czytaj dokładniej później się wypowiadaj...
Szczeniak wychodzi na spacery prawie co godzinę , są to 15-20 minutowe spacery ,ale przed pójściem na noc do domu zawsze idę z nim na długi spacer więc bardzo mnie uraziła twoja wypowiedź po prostu gdy wychodzę z nim na spacer to wo gule nie robi kupy ani nie sika. Woli się załatwić w budzie
PS. Zanim coś napiszesz przemyśl to dwa razy, czy ja gdzieś napisałem że on jest w kojcu non stop ? napisałem że przebywa w nim a to coś innego więc czytaj dokładniej później się wypowiadaj...
tak ale mi chodziło oto że napisałem przebywa a to coś innego... a że jest napisane "ale tylko w dzień" dlatego że na noc jest w domu... gdybym napisałem że jest tam bez przerwy wtedy byś mogła pisać taki rzeczy...
No ale dobrze już po problemie piesek już się oduczył tej toalety
Pozdrawiam
No ale dobrze już po problemie piesek już się oduczył tej toalety
Pozdrawiam
-
- Informacje
-