Ciąża urojona
moja sunia od 2 dni dziwnie się zachowuje - nosi w pysku swoją ulubioną zabawkę zajączka ( ma ją od pierwszego dnia, jedyna której nie niszczy) liże ją, kładzie do legowiska albo klatki i zawsze przy tym skomli.Czy na to zachowanie może mieć wpływ cieczka (15dzień) czy to może ciąża urojona
mg mnie uprzedziła z zapiskiem
Potwierdzam ciąża urojona jak sama nazwa wskazuje jest wymyśloną ciążą i występuje między tymi dniami co napisała mg. W sumie nie mam doświadczenia z takimi "ciążami" bo moje takowych nie mają (tfu tfu odpukać), ale myślę że na razie nie musisz się martwić.
Potwierdzam ciąża urojona jak sama nazwa wskazuje jest wymyśloną ciążą i występuje między tymi dniami co napisała mg. W sumie nie mam doświadczenia z takimi "ciążami" bo moje takowych nie mają (tfu tfu odpukać), ale myślę że na razie nie musisz się martwić.
-
ja bym już schowała wszystkie zabawki, żeby sobie sunia nic nie zaczęła wkręcać.
-
pomagają też sytuacje stresowe, podróże, zmiany otoczenia. Mi suka podczas ciąży urojonej przez 3 tygodnie prawie nic nie jadła...
Dochodzę do wniosku, że mam wielkie szczęście że moje nie mają ciąż urojonych...
Shena ma tylko hopla na punkcie małych dzieci, ale na szczęście nie kradnie dzieci i nie zanosi ich na posłanie.
Dancze nie myślisz nad kastracja?
Shena ma tylko hopla na punkcie małych dzieci, ale na szczęście nie kradnie dzieci i nie zanosi ich na posłanie.
Dancze nie myślisz nad kastracja?
ok zabawki idą w odstwke. Sterylizacja tak! Zastanawiałam się tylko przed 1-szą cieczką czy po, oraz podwiązanie jajników czy kastracja jak widzisz sprawa rozwiązała się sama ( częściowo) Wyżlice mają cieczki późno, tak po 13 m-cu, Dasza ma 10 m-cy więc wydawało mi sie że mam jeszcze troche czasu na przemyślenia i konsultacje z wetem .Tak w ogóle to myśle, że ta cieczka u Daszki spowodowana została mega stresem spowodowanym 3 dn. rozłąką ze mną. Mimo, że została pod opieką ludzi za którymi wprost przepada b. tęskniła, hormony zadziałały i poszło.. a psychicznie jeszcze szczeniaczek
-
- Informacje
-