Witam chciałabym się dowiedzieć jaką rasą jest moja suczka Bella. Mam ją już 1,5 roku i żaden weterynarz nie wie co to za rasa choć twierdzą że nie jest kundelkiem. Może wy mi pomożecie. To są jej zdjęcia
Jaka to rasa?
Nie wiem co to jest za rasa , ale wiem co ma na szyi i przeraziło mnie to , aż mi przeszły dreszcze
Więc tak wygląda ta miskowa terrorystka.
Jest tak jak napisała Dardamell, pies bez rodowodu prawdziwych organizacji jest kundelkiem, Bella bardzo uroczym. Może gdzieś tam w drzewie genealogicznym ma jakiegoś charta(?) ale to takie gdybanie bo geny potrafią się układać tak że może przypominać jakąś rasę a wcale nie mieć ich w przodkach.
Jest tak jak napisała Dardamell, pies bez rodowodu prawdziwych organizacji jest kundelkiem, Bella bardzo uroczym. Może gdzieś tam w drzewie genealogicznym ma jakiegoś charta(?) ale to takie gdybanie bo geny potrafią się układać tak że może przypominać jakąś rasę a wcale nie mieć ich w przodkach.
-
to pewnie to bezstresowe wychowanie jest
-
- Informacje
-