Czesc ,
Mam pytanie jakiej moze rasy byc moj pies ? . Jak tata go do domu przywiózł miał miesiać , teraz ma 6 miesiecy.
http://zapodaj.net/fac95bd5197b9.jpg.html
http://zapodaj.net/40cf72b2dea6d.jpg.html
Potem dorobie zdjęć bo z tych to nie bardzo
Jakiej rasy to pies?
-
A czy moze prawdopodobne ze to jakiś mieszaniec ?Seiti pisze:Jeśli pies nie ma rodowodu to jest kundelkiem, psem w typie rasy. To uroczy kundelek.
-
Bo on jest prawie czarny , a na grzbiecie widze troche brązowej sierści i ma takie bardzo puszyste futerko
-
Jak duzy moze byc ? bo mama sie boji ze bedzie taki wielki a mi o to chodzi
Cóż u kundli to totolotek. Niech za przykład posłuży moja młodsza suka. Weterynarz sądziła, że będzie większa od swojej matki bo miała strasznie potężne łapy, a ona jest mniejsza od matki tylko potężniejszej budowy. Z tych zdjęć nie wygląda jakby gigant miał urosnąć.
-
Aha , dzieki za odpowiedz.
Mam jeszcze jedno pytanko. Dlaczego jak od niego odchodze , bo on na dworze spi , no i dlaczego jak od niego odchodze to tak piszczy jakby płakał , a jak mu mówie że ide i go głaszcze , odchodze i on jest spokojny a nawet jak go wołam po imieniu to nawet nie wie o co chodzi
Mam jeszcze jedno pytanko. Dlaczego jak od niego odchodze , bo on na dworze spi , no i dlaczego jak od niego odchodze to tak piszczy jakby płakał , a jak mu mówie że ide i go głaszcze , odchodze i on jest spokojny a nawet jak go wołam po imieniu to nawet nie wie o co chodzi
Bo pragnie towarzystwa człowieka. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale jak mówisz "idę" to nie piszczy? Po prostu wie co nastąpi po tym słowie np jak moim mówię "idziemy" od razu stoją przy drzwiach bo wiedzą że idziemy na spacer.
Chodzisz z nim na spacery?
Chodzisz z nim na spacery?
-
Tak , jak mowie "ide" to nie piszczy.Seiti pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale jak mówisz "idę" to nie piszczy?
Na spacerze narazie byłem 2 razy , bo tak to sie boje . On jest niewielki ale bardzo silny , jak z nim poszłem na spacer ze smyczy mi sie urwał a trzymałem bardzo mocno. Dopiero od wiosny probować bede chodzic z nim częściej
-
No niestety - nie ma udokumentowanego pochodzenia=kundelek, w typie rasy ale kundelek, bo może okazać się że dzieci takiego pieska będą zupełnie inną rasą niż ta wyjściowa.
-
- Informacje
-