Panie Doktorze-doprawdy używa pan mocnych słów nieadekwatnych chyba do zaistniałej sytuacji. Przykre- bo sądząc należy sądzić sprawiedliwe.Szanowni PAństwo . JA ujmę się tutaj za PAnią Iwoną. Prawo autorskie to siwęte prawo własności. JEśli korzystasz z czyjejś własności to mu dziękujesz albo musisz za to zapłacić , inaczej to zwykła kradzież i nie ma znaczenia jakiemu to celowi służy i imienia autora.
Pani Iwono, pani ostatni wpis świadczy o Klasie, przez duże K- trochę zbulwersowały mnie te zdublowane posty i być może zareagowałam zbyt ostro.Przepraszam.
Wyjaśnione zostało, że nie mamy jak dopisać nazwiska autora do wierszy, więc proszę moderatora o ich usunięcie. I to chyba wystarczy?
To jest kameralne forum, nie było tu nigdy popularnych skądinąd na forach pyskówek. Piszą tu cierpiący ludzie, proszę o uszanowanie ich bólu( to do pana fotografa, który wychynął z niebytu internetu, a jak rozumiem, nikogo nie stracił i nie potrzebuje wsparcia).
Jeszcze raz w imieniu swoim i innych wyrażam ubolewanie z powodu pominięcia nazwiska autorki oraz ja samą serdecznie przepraszam .Na pewno będę szukać dalszych Pani wierszy.
Czy zatem możemy już wrócić „do siebie”?
Do Polki 199- naprawdę masz 13 lat? Co się stało,że jesteś taka strasznie smutna?