Pies - jaką rasę wybrać?
-
Polecam zwykłego 'kundelka' ze schroniska. To są najwierniejsze psiaki wiem z doświadczenia ;D
-
Generalnie wszystkie psy są cudowne, ale moim zdaniem kundelki są najlepsze. Szczególnie te przygarnięte ze schroniska potrafią się odwdzięczyć wielkim przywiązaniem, no i są bardzo mądre.
-
Znowu geniusz który nie czyta tego co wczesniej napisane... tytułu tez geniusze nie rozumieją... ludzie ! rasa to nie kundelek!
-
Iza, szkoda Twoich nerwów. Oni nawet nie rozumieją co sami piszą.
tylko szkoda , że im oczy wypadają, nie słyszałaś o tym , bo ja widziałem u weta taki przypadekjolik1984 pisze:Polecam pekinczyki sa bardzo towarzyskie i spokojnie nadaja sie do bloku
Witam
Najwspanialsza rasa to boksery polecam ale trzeba mieć na uwadze że pieski potrzebują się wybiegać tyle mają energii
Posiadam już kolejnego i naprawdę dają dużo radości
Najwspanialsza rasa to boksery polecam ale trzeba mieć na uwadze że pieski potrzebują się wybiegać tyle mają energii
Posiadam już kolejnego i naprawdę dają dużo radości
-
Rasa nie jest istotna, to nasze wzajemne relacje ze zwierzakiem ukształtują jego późniejszy charakter. Jeśli zaś idzie o adoptowane, starsze zwierzaki, to śmiem twierdzić, że poświęcenie im czasu, uwagi, wspólna praca zaowocują podobnym efektem jak w przypadku szczenięcia.
-
- Informacje
-