WItam!
-
i jak idzie zajmowanie się? każdy powinien brać zwierzaka ze schroniska żeby jakos umilić im zycie
Zarejestrowana jestem od dawna ,ale jakoś nigdy nie było czasu by coś od siebie napisać .
Jestem posiadaczką małego mini ZOO jak to mówi mój mąż .
W naszym domu mieszkają 2 Golden Retrievery ,żółw stepowy ,rybki tropikalne ,2 papugi faliste ,a na podwórku urzęduje suczka adoptowana z Fundacji Bezdomniaki .
Jako wisienka na torcie - hmmm najcudowniejsze zwierzę ,które mieszka po za domem to Orgia .
Klacz nasza kochana Anglo arabka
pozdrawiam
Jestem posiadaczką małego mini ZOO jak to mówi mój mąż .
W naszym domu mieszkają 2 Golden Retrievery ,żółw stepowy ,rybki tropikalne ,2 papugi faliste ,a na podwórku urzęduje suczka adoptowana z Fundacji Bezdomniaki .
Jako wisienka na torcie - hmmm najcudowniejsze zwierzę ,które mieszka po za domem to Orgia .
Klacz nasza kochana Anglo arabka
pozdrawiam
Trochę nie na temat. Ja również chciałem się tylko przywitać Jeśli to miejsce jest niewłaściwe, bardzo przepraszam. Ten post jest m.in. po to, aby spełnić warunek (min. 1 post na forum) i mieć możliwość oddania mojego głosu w konkursie. Warunek został spełniony. Wszystkim forumowiczom życzę wszystkiego dobrego. Pozdrawiam.sylchal pisze:Jestem nowa na forum. Mój psiak został adoptowany ze schroniska i jest pierwszym zwierzęciem, jakim się zajmuję.Mam nadzieję dowiedzieć się wielu potrzebnych rzeczy.
-
- Informacje
-