Wakacje z psem
My od lat jeździmy na wakacje z naszym czworonogiem. Jednym z lepszych ośrodków tego typu jest Eco Vita nad morzem w Sianożętach. Niska dopłata za zwierzaka około 10-15zł, bardzo duży teren zielony można piesek może swobodnie się wybiegać. Zdecydowanie polecam
Trochę odświeżę temat, zwłaszcza dal tych, którzy się wahają nad miejscem pobytu i zabraniem swojego ukochanego psa :). Kocham morze dlatego polecam zawsze wyjazd w te klimaty a i wtedy jest gdzie chodzić czy biegać z ulubieńcem. Takim miejscem jest Krynica Morska! Plaże, piękne puste tereny spacerowe itd., a i jest hotel, w którym można się zatrzymać z pieskiem tj Hotel Continental :) więc umiejscowić sięjest gdzie chodzić też, czego chcieć więcej :)?
A to już zależy od psa Ja mam psa, który dużo chodzi i biega więc leżenie na plaży to jest męczarnia bo się nudzi. Osobiście jak mam już jechać z psem to na południe Polski i po to by zwiedzać. Sama jeździłam przez kilka lat do Szklarskiej Poręby do zaprzyjaźnionego pensjonatu xxxxxxx bo właściciel bardzo lubi psy i nie ma nic przeciwko ich obecności.Tomek Kasiak pisze:tak morze to dobre wakacje dla psa
-
A może najlepiej dla zwierzaków jest zostać w domu? Ale to wcale nie oznacza, że macie zrezygnować z przyjemności wakacyjnych. Możecie ją mieć na wyciągnięcie ręki przez cały czas, jeśli macie swój własny basen! Sprawdźcie tą , może dzięki niej będziecie go mieć!
-
Ja też uważam, że morze to dobre sposób na spędzenie wakacji ze swoim psem. Sama mam psa, którego nie mam z kim zostawić i zabieram go ze sobą nad morze. Już znalazłam , ale muszę zapytać, czy można tam wziąć psa. Jest to hotel pracowniczy, w którym również mogą spać osoby prywatne.
-
są specjalne miejsca dla przyjazne dla piesków z ogrodzony terenem warunek - pies nie może być agresywny w stosunku do innych.
-
Wakacje z psem to temat często skomplikowany. Wiem, że w Poroninie jest dobry i przyjazny ośrodek xxxxxxxxxxx Wakacje może właśnie tutaj warto się zapytać, czy można przyjechać ze swoim pupilem?
Na wakacje ( i nie tylko ) polecam Apartament Kankan w Gdańsku przy plaży. Obok apartamentu ogromny park i wyjście na plażę. Bardzo mili właściciele, kochający zwierzęta. Rewelacja.
-
- Informacje
-