Chcialam sie poradzic Forumowiczow. Za kilka miesiecy odbedziemy podroz samolotem razem z moja seterka.W zwiazku z tym mam kilka pytan: jak wybrac odpowiedni transporter dla Psiuni, czy trzeba dac jej cos na uspokojenie, jak sie podaje jedzenie i wode dla niej, czy w transporterze sa jakis specjalne pojemniki,jak przyzwyczaic ja do transportera, gdyz do tej posy podrozowala wylacznie samochodem i w psich pasach bezpieczenstwa, co sie stanie jak na lotnisku wysla ja do innego kraju, mozna sie jakos upewnic, czy leci wlasciwym samolotem?
Pierwsza bedzie podroz tylko 1,5godz.(+2 od check-in'u) ale kilka tygodni pozniej bedzie to bardz dlugi lot, wiec nie wiem jak sobie z tym poradzic.
Jesli ktos z Was ma jakies doswiadczenie, bardzo prosilabym o odpowiedz.
Podroze
No ladnie, a ja myslalam, ze macie choc troche doswiadczenia. Nie chodzi mi przeciez o normatywy wszystkich krajow ( o to zapytam sie weterynarza), ale o to , jak zapewnic konfort seterce. Przeciez wielu z Was podrozuje , chocby w celu hodowlanym, wiec na pweno cos wiecie. Podroznicy i milosnicy zwierzat, ja na serio czekam na jakies porady!!
Dzieki xbeatax, jesli masz pod reka, czy moglabys mi podeslac jakis link na PV?
Z tego , co tu czytam to i tu sa ludzie, ktorzy lataja ze swoimi psinami, ale nikt nie chce sie podzielic swoimi doswiadczeniami. Trudno..mam nadzieje, ze gdzies indziej bede miala wiecej szczescia.
Z tego , co tu czytam to i tu sa ludzie, ktorzy lataja ze swoimi psinami, ale nikt nie chce sie podzielic swoimi doswiadczeniami. Trudno..mam nadzieje, ze gdzies indziej bede miala wiecej szczescia.
Pozwoliłam sobie udostepnić ten link, mam nadzieję że mi Beatko wybaczyszxbeatax pisze:IVI to już dostałaś link od EVE81 czy też mam szukac?
-
- Informacje
-