Pies biega za cieniami w domu
Od ponad tygodnia niepokoji mnie moj pies (cocel spaniel wiek : 1 rok) ,poniewaz biega za wszystkimi cieniami w domu skacze po scianach jak są one wysoko i do nich piszczy . Od rana do wieczora biega za nimi jeszcze nie dawno byl to zabawny pies zawsze byl zaczepny nigdy nie chcial sie ze mną rozstawac a teraz nawet nie chce do mnie przyjsc jak go wolam . Czy to dziwne? Wiem moze to smieszne ale boje sie o nią . Prosze o Pomoc
-
Spaniel - musi mieć bardzo duzo ruchu - są to psy myśliwskie - więc przesiadywanie godzinami w domu kończy się poszukiwaniem wszelkiego rodzaju zabaw - dla nas dziwnych i niezrozumiałych. przez następny tydzień - wychodz na długie spacery - naucz psa aportować (to dla nich pestka - niech się porządnie zmęczy - pamietaj, żeby nie jadl bezposrednio przed spacerem.
zajrzyj tutaj - strony o psach mysliwskich i podpowiedzi, jak uczyc np. aportowania:)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
zajrzyj tutaj - strony o psach mysliwskich i podpowiedzi, jak uczyc np. aportowania:)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
- Informacje
-