co wybrać
do czego przyczepić smycz gdy idzie się z pieskiem na spacer?chciałam do kółeczka od identyfikatora ale niewiem czy kupię identyfikator.a jednak już niedługo będe miała rasowego szczeniaka!
-
- Kontakt:
Witaj,
strasznie szybko się wszystko u Ciebie zmienia. I jaka rasa ostatecznie? Smycz przypinasz do kółeczka przy obroży, ale obroże przeciw insektom takiego kółeczka nie posiadają. Identyfikator przypinasz do tego samego kółeczka, osobiście jeszcze bym psiaka zachipowała, dla pewności, w razie gdyby się obroża zgubiła czy coś takiego.
strasznie szybko się wszystko u Ciebie zmienia. I jaka rasa ostatecznie? Smycz przypinasz do kółeczka przy obroży, ale obroże przeciw insektom takiego kółeczka nie posiadają. Identyfikator przypinasz do tego samego kółeczka, osobiście jeszcze bym psiaka zachipowała, dla pewności, w razie gdyby się obroża zgubiła czy coś takiego.
a gdzie można psiaka zachipować?ten psiak to ma być prezęt więc niewiem jaka rasa ale jestem bardzo ciekawa!
to mój pierwyszy pies a tym zbytno się nigdy nieinteresowałam ale powoli zaczynam.jak będe miła jakieś pytanka to napiszę.dziki za wszystko.
marta;)
marta;)
dzięki kamila i justyna.bardzo pomogłyście jakby coś to mam nadzieje że odpiszecie na moje pytanka.
z wdzięcznością w sercu
marta;)
z wdzięcznością w sercu
marta;)
-
- Informacje
-