Zastanawiam się nad kupnem szczeniaka . Myśle o : *WYŻLE WĘGIERSKIM , *OGARZE POLSKIM , * HUSKY SYBERYJSKIM , albo o *OWACZARKU NIEMIECKIM lecz nie wiem na na którego psa się zdecydować . Mam dyży dom z ogrodem , mieszkam na wsi .Chciałby psa który by mnie słuchał . Pomóżcie mi wybrać , i napiszcie dlaczego ,, akurat taki wybór '' .
Z góry dziękuje za odpowiedź . Pozdrawiam Alek [/list]
Pomóżcie mi wybrać !!!
Jeśli masz czas na zakup szczenięcia, to w czasopiśmie MÓJ PIES jest rubryka poświęcona pomocy w doborze psa z uwzględnieniem możliwości i preferencji potencjalnego właściciela. Kup gazetę, wypełnij ankietę i jesli nabędziesz szczenię rasy, którą Ci zaproponują ( do wyboru) to wyprawka dla malucha gratis!
Powodzenia i pozdrawiam
Powodzenia i pozdrawiam
Każdy pies, jeśli zadbasz o to będzie Cię słuchał. Jaki to pies ma być, zależy do czego go potrzebujesz. Wymieniłeś akurat duże rasy - chcesz z psem biegać, jeździć rowerem czy......zwykłego psa łańcuchowego? Myślę jednak, że każdy z nas ma jakieś priorytety w tej dziedzinie. Nie jest ważne, czy posiadasz duży dom z ogrodem, lecz ważne jest to, czy będziesz mieć czas dla psa. Pies potrzebuje kontaktu z człowiekiem, ale nie tylko z Tobą, jako przewodnikiem, lecz też z innymi ludźmi.aloslaw pisze:Chciałby psa który by mnie słuchał . Pomóżcie mi wybrać , i napiszcie dlaczego ,, akurat taki wybór '' .
[/list]
Radziłbym kupić książkę "Mój pies świadczy o mnie" Brian Kilcommons, Sarah Wilson - ona pozwoli CI zadbać o to, by pies Cię słuchał.
Dzięki za wasze opinie Zdecyduje się chyba na Wyżła węgierskiego . Jak myslicie to dobra decyzja ??? Miał już ktoś z was takiego psa ??? Pozdrawiam
na temat huskiego to powiem że to psy na dłuuuuuuuuuugie spacery i bieganko lecz lubię uciekać nawet z najlepszego domu.huski bes ruchu to koniec.
-
- Informacje
-