pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

11 listopada 2008, 21:18

mam trudna sprawe i zarazem dla mnie bardzo smutna :((
mam kogos kto chce sie pozbyc psa, pozbyc albo uspac albo wyrzucic....!!!!
ta osoba na samym poczatku zabrala ta sunie z domu gdzie byla bita, nie dawano jej jesc, i wyrzucano na zimno i deszcze z domu....
przez 3 lata byla najszczesliwszym psem u tej osoby (sama bylam swiadkiem tego szczescia) do ostatnich dni :((
niestety u tej pani urodzilo sie dziecko....zaczal jej przeszkadzac pies bo dziecko bo kłaki bo sie placze pod nogami, bo ciasno w mieszkaniu....
chce oddac ta suczke, a jak nie to bedzie chciala ja uspac, a boje sie ze dojdzie jeszcze do tego ze wyrzuci ja na ulice :((((((((
wziela bym ja do siebie ale sama mam dwie przybledy na 56 metrach...

PROSZE O POMOC BO NIE UMIEM TEGO PROBLEMU ROZWIAZAC A TA OSOBA NIE CHCE ZEMIC ZDANIA....A JA NIE PRZEZYJE JAK TEJ SUCZCE SIE COS STANIE :((((
ONA JEST TAKA ŁAGODNA I POCIESZNA...MUCHY BY NAWET NIE SKRZYWDZIŁA :(((
Awatar użytkownika
jolantat

12 listopada 2008, 16:57

To bardzo smutne i nieodpowiedzialne, wielu ludzi gardzi największą
przyjażnią jaką daje pies, może warto byłoby tej pani dac do przeczytania wątek pt." A ja tym razem coś do przeczytania" jeśli ta pani ma serce to to moze przemysli sprawę. Zanim się wezmie psa trzeba się zastanowić co się z tym wiąze bo to nie jest rzecz którą mozna wywalić jak się znudzi. Oby tą panią kiedyś nie spotkał ten sam los kiedy jej dziecko odda ją do domu starców, bo zło jakie robimy może do nas powrócić. Pozdrawiam wszystkich
mg

13 listopada 2008, 17:18

Poogłaszaj suczkę na różnych psich forach internetowych w działach " szukają domu" albo " do adopcji".

Podaj tam szczegóły - w jakim wieku jest suka, rasowa czy mieszaniec, ewentualnie w typie jakiej rasy, napisz coś o jej zachowaniu i charakterze.
Zdjęcie zawsze pomaga, więc jeśli możesz je zrobić to warto byłoby dołączyć do ogłoszenia.
No i podaj telefon kontaktowy do osoby, która chce pozbyć się tego psa.
carolinascotties

21 listopada 2008, 17:49

koniecznie załoz wątek na -

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
szukaj domu tymczasowego i stalego.

porozmawiaj z wlascicielem i powiedz, ze organizujesz adopcje...

poza tym powiedz, ze jesli wet uspi zdrowego psa - to jest to zlamanie prawa...
nika28

30 grudnia 2008, 16:14

Co z suczką ??? :(
ODPOWIEDZ
  • Informacje