Rospieszczanie psa
Może to troche dziwny temat, ale czasami mój pies wydaje mi się poszkodowany taki samutny łazi i wogóle. Nie stać mnie na zabawki dla psa bo na inne żeczy potrzebuje. Chciałbym sie spytać jak by można sie pobawić z psem żeby to dla niego byla dobra zabawa. Może ktoś ma jakieś ciekawe pomysły.
Roberta A. ma rację, wystarczy włożyć do środka butelki kawałek smakołyka i psiak ma zabawę
Mój psiak najbardziej cieszy się ze spacerów, a to na szczęście wcale nie kosztuje No może godzinę czasu
Mój psiak najbardziej cieszy się ze spacerów, a to na szczęście wcale nie kosztuje No może godzinę czasu
wiesz, za co miedzy innym kocham psy? Wlasnie za to,iż nie sa interesowne, nie patrzą na wielkość Twojej kiesy. Dla psa nie ma znaczenia czy prezent, ktory mu kupilas kosztowal 2 zl czy 200zl. Pies to zwierzak nie czlowiek. Pojdz z nim na spacer do lasu, z pewnoscia bedzie Ci bardziej wdzieczny za to, niz za niejedna zabawke.
-
- Informacje
-