Coniqu pytasz czy daje radę? A mam wyjście
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
? Życie jakoś toczy się dalej ale jak wiadomo już nigdy nie będzie tak samo. Tęsknie bardzo za tym co było. Wspominam i myślę o Leo. Moje myślenie zazwyczaj kończy się na tym ,że chciałabym wrócić do tamtych chwil kiedy był ze mną , coś zmienić , zrobić inaczej żeby dalej ze mną był
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Dni jakoś szybciej biegną ,bo mam więcej obowiązków.. W końcu mam dwoje dzieci heh.. córka 4 miesiące i sunia 5 miesięcy.. Mimo to i tak momentami jest smutniej i nie cieszy mnie prawie nic. No cóż musze uczyć się żyć na nowo w nowej rzeczywistości.. Wiem ,że ta straszna tęsknota już zawsze ze mną pozostanie ale może po jakimś czasie mimo ,że będzie bolało tak samo to będzie mi łatwiej ten ból znosić.. Leo zawsze będzie tą jedyną miłością mojego życia i to jego zawsze będę najbardziej kochała i wspominała ale wierze w to,że sunie też pokocham równie mocno za jakiś czas.. Trzymajcie się dziewczyny, w końcu jakoś musimy dać radę i żyć dalej , bo czasu i tak nie cofniemy a ciągłe życie w smutku i rozpaczy też nie jest dobre
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)