NAJLEPSZY HOTEL DLA PSA W KRAKOWIE???
WITAM,poszukujemy w krakowie godnego polecenia oraz sprawdzonego hotelu,lub opiekunko-niańki dla naszego staffika,niestety z powodu ślubu ani my ani nasi znajomi nie mogą sie tego podjąć,a zostawienie psa w domu na 24 h to ciut za dużo,dzięki za odpowiedzi
hmmm,nie wiem czy jasno sie wyraziłem,BIORE ŚLUB I WSZYSCY ZNAJOMI NA NIM BĘDĄ WIEC CIUT CIĘŻKO MI KOGOŚ ZNALEŻĆ WŚRÓD NICH,zresztą temat już nie aktualny,zatrudnię pet sitterke
p.s.
do doroty91,prosze o uważne czytanie postów
p.s.
do doroty91,prosze o uważne czytanie postów
eeee nie wiem o czym mówisz,i po co,zastanów sie ciut i przemyśl,nie znasz mnie i piszesz jakieś bzdety nie na temat,jakie walki psów?
bo mnie wiekszosc z was dziwnie mysli!!--co to jest za zdanie?o co ci chodzi?bo na pewno nie piszesz na temat
bo mnie wiekszosc z was dziwnie mysli!!--co to jest za zdanie?o co ci chodzi?bo na pewno nie piszesz na temat
- Furia i Afera
Witam,
podnoszę temat, ponieważ poszukuję dobrego i sprawdzonego hotelu w Krakowie lub okolicach dla ukochanego psa znajomych - cudownego przyjacielskiego i nieziemsko łagodnego amstaffa.
Hotel nie musi być duży, ale najważniejsze jest żeby właściciele i pracownicy hotelu naprawdę wkładali w opiekę serce, a zwierzęta nie były zamykane w klatkach i pozostawione bez opieki!
Z góry dziękuję.
podnoszę temat, ponieważ poszukuję dobrego i sprawdzonego hotelu w Krakowie lub okolicach dla ukochanego psa znajomych - cudownego przyjacielskiego i nieziemsko łagodnego amstaffa.
Hotel nie musi być duży, ale najważniejsze jest żeby właściciele i pracownicy hotelu naprawdę wkładali w opiekę serce, a zwierzęta nie były zamykane w klatkach i pozostawione bez opieki!
Z góry dziękuję.
Myślę, że taki znaduję się w pobliżu Krakowa(25 km). Zapewniają również transport do i z hotelu. Mój gomez jeździ już tam od kilku ładnych lat, a ostatnio zmieniło się jeszcze bardziej na lepsze ponieważ zbudowano hotel dla psów czyli nie są tylko kojce zewnętyrzne), w którym mieszkają tylko psiaki, mają kanapy i dużo miejsca. Oprócz tego jest dużo przepiękny ogród no i właścicielką która jest złotą duszą! Z Panią Donmiką idzie się dogadać we wszystkim- w opiece, tresurze czy w transporcie lub nawet zniżce . Poprostu widać u niej fachowość i doświadczenie. A jeśli chcecie się dowiedzieć jak rzeczywiście jest pierwszy krok to przeglądnicjcie sobie zdjęcia na facebooku(hoteldlapsowudominiki) bez logowania lub na stronie: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx . Ja ze swojej strony mogą polecić bo warto!
Ja zostawiam Sarę w hoteliku Pyza xxxxxxxxxxxxxxx Nieduży hotel, psy przebywają w domu w warunkach kanapowych. Bardzo dobry kontakt z właścicielami. Bardzo polecam
-
Witam
Zapraszam na mojego bloga xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tam jest kilka hoteli niedaleko Krakowa.Post "Idą wakacje....Podzielone województwami wiec szybko się znajdzie.
pozdrawiam
Zapraszam na mojego bloga xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tam jest kilka hoteli niedaleko Krakowa.Post "Idą wakacje....Podzielone województwami wiec szybko się znajdzie.
pozdrawiam
Ja wożę swojego psa do Olkusza. P. Agnieszka prowadzi tam domowy hotelik xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxPies jedzie tam szczęśliwy i wychodzi szczęśliwy, a wydaje mi się że miarą dobrego hotelu jest to czy psu się podobało.
-
- Informacje
-