TO PRZERAŻAJĄCE!!!!!!
-
ludzie zachowują się jak bestie a prawo ..... bez komentarza
- Ewa Gałązka
Zgadzam się z tym wszystkim, a jeśli chodzi o zakaz prowadzenia doświadczeń, a właściwie bestialskiego eksperymentowania jest tylko na papierze. W naszym kraju na pewno też takie się odbywają po cichu. Ci którzy to robią powinni tego samego doświadczyć, ale to tylko marzenie .... Nie ma żadnych kar na te BESTIE
Wstydzę się że jestem człowiekiem!
-
Ja wole tego nie oglądać. Potem będę o tym myśleć całymi dniami.
Najbardziej potworny film jaki w życiu widziałem. Wcześniej chyba nie zdawałem sobie sprawy z tego, jak wyglądają "eksperymenty na zwierzętach". Nie słyszałem jeszcze takiego skowytu. To faktycznie bestie, nie ludzie.
Przy okazji warto przypomnieć, że w internecie można sporo znaleźć nt prowadzenia eksperymentów na zwierzętach przez Iams - producenta Eukanuby. Od dzisiaj zacznę chyba sprawdzać producentów artykułów które kupuję.
Przy okazji warto przypomnieć, że w internecie można sporo znaleźć nt prowadzenia eksperymentów na zwierzętach przez Iams - producenta Eukanuby. Od dzisiaj zacznę chyba sprawdzać producentów artykułów które kupuję.
-
a czy wiecie, ze zoofilia w naszym pieknym kraju nie jest przestepstwem?
Nie obejrzałam tego filmu do końca tylko początek, bo nie mogłam i żałuję, że nawet tyle widziałam, do dziś bardzo to przeżywam, a do Eukanuby czuję taką odrazę, że nic nigdy nie kupię tej firmy, a nawet nie przyjmę za darmo.