rasowy czy mieszaniec?
Rasowy bez rodowodu to pies rasowy, ale nie posiadający rodowodu. Proste. Wystarczy logicznie pomyśleć.
Za to twoją mocną stroną jest kultura osobista.boguś pisze: Widzę że myślenie nie jest Twoją mocną stroną,temat ten był poruszany wiele razy
Słowo pisane jest wyrazem szacunku (bądź nie) do czytającego. Resztę dopowiedz sobie sam. A zacząłeś dyskusję, wygłupiłeś się, to ją teraz kończ.boguś pisze:Twoją pisze się z dużej litery,koniec dyskusji ,szkoda czasu
Ankieta nie uwzglednia opiekunow dwoch psow, wiec nie moglam zaglosowac poprawnie. niektorzy maja wiecej niz 2 pieski.
annflower - bardzo proszę, zanim wyślesz post, przeczytaj go i użyj słownika ortograficznego. Literówki są wybaczalne, ale 4 błędy ortograficzne w dwóch zdaniach, to troche dużo.
To jest nowa odmiana hit na rynku rozmnażaczy czyli "rasowy" inaczej.boguś pisze:Nie wiem co to za opcja rasowy bez rodowodu
bo rasowy=rodowodowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co za "Geniusz" wymyślił tą ankietę???
jak dla mnie jezeli rasowy to tylko z rodowodem....
Pies bez metryki, choćby nie wiem jak przypominał daną rasę, nie jest rasowy, to tylko pies w typie, lub tzw kundel....
Ale przeciwko mieszancom tez nic nie mam, trzeba tylko nazywac rzeczy po imieniu
jak dla mnie jezeli rasowy to tylko z rodowodem....
Pies bez metryki, choćby nie wiem jak przypominał daną rasę, nie jest rasowy, to tylko pies w typie, lub tzw kundel....
Ale przeciwko mieszancom tez nic nie mam, trzeba tylko nazywac rzeczy po imieniu
-
- Informacje
-